KrzyGos111 Napisano 17 Luty 2008 Autor Share Napisano 17 Luty 2008 Witam!Czy ktoś z panstwa zna dobre sposoby na wyczyszczenie amunicji do Mp44?chciał bym odczytać date ptodukcji więc nie chne szlifować drucianą tarczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 daj foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 woda destylowana, garnek wyłożony sreberkiem, do garnka wsypać sól a następnie wlać ciepłą wodę destylowaną i wrzucić łuski i po kłopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzyGos111 Napisano 17 Luty 2008 Autor Share Napisano 17 Luty 2008 dzięki za odpowiedź.napewno tak zrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzyGos111 Napisano 17 Luty 2008 Autor Share Napisano 17 Luty 2008 mam aparat u braciaka, więc tą fote to moge dopiero jutro.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 Mam nadzieje że idzie o same łuski nie całą amunicje.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzyGos111 Napisano 17 Luty 2008 Autor Share Napisano 17 Luty 2008 o łuskę z pocizkiem ale oczywiście pozbawiona niebezpiecznych ładunków no i ze zbita spłonką.A czemu pytasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 jak możesz to daj fotki przed i po zabiegu,bo ja też mam trochę łusek i chciałbym zobaczyc jaki efekt daje ta metoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzyGos111 Napisano 18 Luty 2008 Autor Share Napisano 18 Luty 2008 no dobra ale dopiero jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzyGos111 Napisano 18 Luty 2008 Autor Share Napisano 18 Luty 2008 a czy zamiast destylowanej może być mineralka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 Lepiej kranówe jak mineralną.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzyGos111 Napisano 18 Luty 2008 Autor Share Napisano 18 Luty 2008 no dobra dzięki.a co to za różnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 Lepiej jednak użyć wodę destylowaną bo jest ona czysta i nie będzie Ci łuska zachodzić po pewnym czasie rdzą bądź patyną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 No,o to mi chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin887 Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 Nie chcę zakładać nowego wątku więc podłączę się tutaj. Chciałbym wyczyścić łuski mosiężne (myśliwskie- współczesne) tak żeby wyglądały jak ze sklepu. Co polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 Masz możliwość zdobycia pastę polerską??? (takie zielone bryłki) jak to bedziesz miał to żadna śniedz i patyna nie będą Ci straszne. Bo jeśli chodzi o starsze łuski to już inna bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin887 Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 Acha spróbuje, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Możesz wyczyścić nawet pastą do zębów jeśli nie są mocno rudne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafiasty Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 do der bartosz: te łuski tylko wrzucić do tej wody czy szorować łuskę tą wodą ze solą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Łuski wrzuć na te sreberko, tak jak wcześniej napisałem zrób woda destylowana, garnek wyłożony sreberkiem, do garnka wsypać sól a następnie wlać ciepłą wodę destylowaną i wrzucić łuski i po kłopocie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.