Ravfal Napisano 17 Luty 2008 Autor Share Napisano 17 Luty 2008 Właśnie przegladałem Alledrogo i zobaczyłem tą aukcje http://www.allegro.pl/item309634888_cewka_garrett_12_5_proformance_imaging.html I tak się zastanawiam czy ta cewka nie podejdzie do Ace Wtyczka jest przecież taka sama CZy wykrywacz poradził by sobie z tą cewką ??? Jeśli nie to dlaczego? CZekam na odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon10 Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 Kolega chce podwoic wartosc swojego wykrywacza?Z tego co pamietam juz kiedys bylo wspominane cos na temat zmiany cewki w ace,i wyszlo na to ze nie mam sensu.Zasiegi chyba sie nie zmienily,a jesli juz to nie znacznie.W gre wchodzi jeszcze waga cewki.Konstrukcja ace jest zbyt delikatna do takiego ciezaru.pzdr egon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fido Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 Gdzie sens i logika.Kolega niech przestanie tworzyc w głowie takie fajne pomysły i poszuka sobie odpowiedzi u Proscana na forum tam kolega otrzyma rzetelną odpowiedźpzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLATYNNA Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 W opisie aukcji jest napisane do jakich modeli pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.