domini Napisano 16 Luty 2008 Autor Share Napisano 16 Luty 2008 Witam, niedawno kupiłem tę monetę. prosił bym o pomoc w określeniu stanu tej monety, jest ktoś kto może mi pomóc.pozdrawiamdomini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawulon26 Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 WitamTrochę śmieszne pytanie ale jak ci aż tak zależy to wzorując się na Kopickim to Ja bym dał stan IV-ty. W katalogu Kopickiego taka monetka warta jest gdzieś z 10 zł (stan IV). Najlepiej jest rzucić okiem na Allegro tam z reguły można sobie porównać stan i określić w miarę przyzwoitą cenę. Tyle mogę pomóc.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 ten rocznik jest najwyzej ceniony i nawet w IV stanie to kilkadziesiat zlotych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 Katalog katalogiem, a aukcje rządzą się innymi regułami:)Wystarczy spojrzeć na Allego - na WCN pewnie wyższa cena...http://www.allegro.pl/search.php?from_form=1&string=3+grosze+1810&search_type=1&closed=1&exclude=&price_from=&price_to=&category_radio=1&category=0&order=t&st=gtext&buy=0Księstwo Warszawskie, pierwszy rok robią swoje - poluję na taką od pół roku ale nie na aukcjach:)Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawulon26 Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 WitamDlatego napisałem, że najlepiej jest rzucić okiem na Allegro żeby zweryfikować aktualny popyt na monetkę.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyr Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 mam kilka moneat 1831_są też 1812r oraz 1831 pogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domini Napisano 21 Luty 2008 Autor Share Napisano 21 Luty 2008 Dzięki panowie za wasze zaangażowanie, doceniam to. Ale sprawdzałem na allegro jak chodzą te monetki, chodziło mi o określenie jej stanu. Jeszcze raz dzięki za zaangażowanie.Siwyr chodziło Ci chyba o 1813?? bo księstwo warszawski w 1831 było by to coś naprawdę ciekawego:P chyba że mówisz o jakichś innych monetach. A o czym chciałeś pogadać??Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Domini,pisnełem Ci maila z alle ! Odezwij się ! Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 Domini,no cóż,trochę szkoda ale gratuluję sukcesu.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domini Napisano 27 Luty 2008 Autor Share Napisano 27 Luty 2008 Dzięki.No Holender, wiesz dla Ciebie szkoda a ja się ciesze, choć z drugiej strony trochę szkoda, ale kaska jest mi potrzebna...Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyr Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 Przepraszam są monetki 1810-11-12 ,a 1831 to Powstanie Listopadowe .Jeszcze raz przepraszam .Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.