Skocz do zawartości

3 grosze1810 I S

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, niedawno kupiłem tę monetę.
prosił bym o pomoc w określeniu stanu tej monety, jest ktoś kto może mi pomóc.

pozdrawiam
domini

Napisano
Witam
Trochę śmieszne pytanie ale jak ci aż tak zależy to wzorując się na Kopickim to Ja bym dał stan IV-ty. W katalogu Kopickiego taka monetka warta jest gdzieś z 10 zł (stan IV). Najlepiej jest rzucić okiem na Allegro tam z reguły można sobie porównać stan i określić w miarę przyzwoitą cenę. Tyle mogę pomóc.Pozdrawiam.
Napisano
Katalog katalogiem, a aukcje rządzą się innymi regułami:)
Wystarczy spojrzeć na Allego - na WCN pewnie wyższa cena...
http://www.allegro.pl/search.php?from_form=1&string=3+grosze+1810&search_type=1&closed=1&exclude=&price_from=&price_to=&category_radio=1&category=0&order=t&st=gtext&buy=0

Księstwo Warszawskie, pierwszy rok robią swoje - poluję na taką od pół roku ale nie na aukcjach:)
Sv
Napisano
Dzięki panowie za wasze zaangażowanie, doceniam to. Ale sprawdzałem na allegro jak chodzą te monetki, chodziło mi o określenie jej stanu. Jeszcze raz dzięki za zaangażowanie.

Siwyr chodziło Ci chyba o 1813?? bo księstwo warszawski w 1831 było by to coś naprawdę ciekawego:P chyba że mówisz o jakichś innych monetach. A o czym chciałeś pogadać??

Pozdro.
Napisano
Dzięki.
No Holender, wiesz dla Ciebie szkoda a ja się ciesze, choć z drugiej strony trochę szkoda, ale kaska jest mi potrzebna...

Pozdro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie