rudolf Napisano 16 Luty 2008 Autor Share Napisano 16 Luty 2008 Zobaczcie czego mój dziadek używał zamiast pianki montażowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 16 Luty 2008 Autor Share Napisano 16 Luty 2008 Może ma ktoś jakieś materiały jak to w całości wyglądało?Bo to chyba same kieszenie o ile sie nie myle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 16 Luty 2008 Autor Share Napisano 16 Luty 2008 W przyszłym tygodniu będę wyrywał drzwi obok może będzie reszta hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 16 Luty 2008 Autor Share Napisano 16 Luty 2008 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 Splittertarnmuster ?Trzeba szukać reszty.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 27 Luty 2008 Autor Share Napisano 27 Luty 2008 Miałem wielką nadzieję na sąsiednie drzwi,dzisiaj je wyrwałem i nic,reszty już pewnie nie znajdę.Chociaż jeszcze kilka starych drzwi jest do wymiany ale to nie w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmgeschutz Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 O ile nie są wejściowe to wyjąć je można :-) moze choć rękaw będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 1 Marzec 2008 Autor Share Napisano 1 Marzec 2008 Oczywiście ,wyjąć można tylko zasponsoruje nowe drzwi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.