Skocz do zawartości

HS-3 vs. RUTUS ULTRA II

rabat

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
TE DWA WYKRYWACZE MNIE INTERESUJą ALE NIEWIEM KTóRY JEST BARDZIEJ UNIWERSALNY . KTóRY jest LEPSZY NA DROBNICE ORAZ MILITARKE A KTóRY GORSZY. OCEńCIE TE WYKRYWACZE W SKALI OD 1 DO 10 OSOBNO MILITARKE OSOBNO DROBNICE .
Napisano
Rutus Ultra 2 jest zdecydowanie uniwersalnym wykrywaczem!!! Posiadam ten wykrywacz i powiem Ci ze sprawdza sie bardzo dobrze przy poszukiwaniach drobnicy jak i militarki, a to za sprawa trzech trybow pracy. Smetek to raczej wykrywacz na militaria, choc niektorzy i monetki nim znajduja.
Napisano
witam
wypowiem się jedynie co do smętka - do militarki ocenię go na 5 ponieważ jest głęboki ale ma fatalną dyskryminację i musisz kopać wszystko. Na monety cóż ja nie znalazłem ani jednej może to wina moich ustawień ale jeśli mam osobno ustawiać na militarkę i monety to taka wykrywka nie dla mnie. pozdrawiam
Napisano
Rabat wyłącz Caps Lock.

Jak chcesz zbierać monetki, guziki, odznaczenia i rozglądać się za mili" to bierz Ultrę i to bez zastanowienia.

Miałem okazję obserwować pracę i fanty tych wykrywek w terenie przez prawie wszystkie weekendy ubiegłego roku.

To tyle.
Sv
  • 3 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie