rabat Napisano 15 Luty 2008 Autor Napisano 15 Luty 2008 TE DWA WYKRYWACZE MNIE INTERESUJą ALE NIEWIEM KTóRY JEST BARDZIEJ UNIWERSALNY . KTóRY jest LEPSZY NA DROBNICE ORAZ MILITARKE A KTóRY GORSZY. OCEńCIE TE WYKRYWACZE W SKALI OD 1 DO 10 OSOBNO MILITARKE OSOBNO DROBNICE .
ColdDemons Napisano 15 Luty 2008 Napisano 15 Luty 2008 Rutus Ultra 2 jest zdecydowanie uniwersalnym wykrywaczem!!! Posiadam ten wykrywacz i powiem Ci ze sprawdza sie bardzo dobrze przy poszukiwaniach drobnicy jak i militarki, a to za sprawa trzech trybow pracy. Smetek to raczej wykrywacz na militaria, choc niektorzy i monetki nim znajduja.
draven85 Napisano 16 Luty 2008 Napisano 16 Luty 2008 witam wypowiem się jedynie co do smętka - do militarki ocenię go na 5 ponieważ jest głęboki ale ma fatalną dyskryminację i musisz kopać wszystko. Na monety cóż ja nie znalazłem ani jednej może to wina moich ustawień ale jeśli mam osobno ustawiać na militarkę i monety to taka wykrywka nie dla mnie. pozdrawiam
Sv Napisano 16 Luty 2008 Napisano 16 Luty 2008 Rabat wyłącz Caps Lock.Jak chcesz zbierać monetki, guziki, odznaczenia i rozglądać się za mili" to bierz Ultrę i to bez zastanowienia. Miałem okazję obserwować pracę i fanty tych wykrywek w terenie przez prawie wszystkie weekendy ubiegłego roku.To tyle.Sv
QB@ Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 Militarka 8,5 kolorek 6, kwestia miejscówki i cewki > nastawów.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.