Arbi1000 Napisano 14 Luty 2008 Autor Share Napisano 14 Luty 2008 Witam.Ostatnio nabyłem taką lutlampę ale nie jest kompletna.Brakuje uchwytu roboczego (widać z prawej strony).Czy ktoś z braci poszukiwaczy dysponuje zdjęciami podobnego sprzętu?Chcę ten brak uzupełnić, bo warto, ale potrzebny jest wzór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbi1000 Napisano 14 Luty 2008 Autor Share Napisano 14 Luty 2008 Tutaj są szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 14 Luty 2008 Share Napisano 14 Luty 2008 Brakuje kawałek płasownika w kształcie C i drewnianej rączki.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbi1000 Napisano 15 Luty 2008 Autor Share Napisano 15 Luty 2008 No tak.Tak sobie to wyobrażam, ale choćby kształt tego drewienka jaki powinien być?Poszukam jakiegoś pasjonata i kolekcjonera tych urządzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 Kuknij na Alledrogo jest kilka starych. Nie identyczne ale w tym stylu.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbi1000 Napisano 15 Luty 2008 Autor Share Napisano 15 Luty 2008 Trochę polukałem po necie i dochodzę do wniosku, że ten uchwyt powinien przypominać kształt trójkąta.Znałem do tej pory tylko jeden model lutlampy tzn. ten od URSUSA C-45 (bo te ciagniki, to też moje hobby).Ale to zupełnie inna bajka.Okazało się, że ta zabawka ze zdjęcia to nawet znanej firmy jest.Jej symbol 104" (bo one miałe numerację, według wielkości i przeznaczenia, chyba).Jestem dobrej myśli w nadziei uzyskania fotki z innym egzemplarzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.