zborap Napisano 13 Luty 2008 Autor Napisano 13 Luty 2008 Witam. Jakiś czas temu znalazłem nietypową łuskę. Do tej pory nie udało mi się jej zidentyfikować, więc proszę o pomoc.Nieduża(wys. 6,8cm)lecz masywna i ciężka. Grubość ścianek wynosi ok.1,3mm, a dno wewnątrz łuski sięga do wysokości 1,8cm
zborap Napisano 13 Luty 2008 Autor Napisano 13 Luty 2008 Bicia ciekawe ale niestety nie do końca widoczne.
nunki Napisano 13 Luty 2008 Napisano 13 Luty 2008 Jest to zapłonnik.Od jakiego ładunku,niech wypowiedzą się specjaliści od amunicji artyleryjskiej.POZDRAWIAM.
zborap Napisano 13 Luty 2008 Autor Napisano 13 Luty 2008 Dzięki nunki za ukierunkowanie. Faktycznie nie pomyślałem, że może to być spłonka artyleryjska. Może uda mi się ustalić od jakiej amunicji. Pozdrowienia.
zborap Napisano 13 Luty 2008 Autor Napisano 13 Luty 2008 Witam. Jakiś czas temu znalazłem nietypową łuskę. Do tej pory nie udało mi się jej zidentyfikować, więc proszę o pomoc.Nieduża(wys. 6,8cm)lecz masywna i ciężka. Grubość ścianek wynosi ok.1,3mm, a dno wewnątrz łuski sięga do wysokości 1,8cm
Pytanie
zborap
Witam. Jakiś czas temu znalazłem nietypową łuskę. Do tej pory nie udało mi się jej zidentyfikować, więc proszę o pomoc.
Nieduża(wys. 6,8cm)lecz masywna i ciężka. Grubość ścianek wynosi ok.1,3mm, a dno wewnątrz łuski sięga do wysokości 1,8cm
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.