skorpion000 Napisano 28 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2004 Mam topór. Jest on stary. Pokryty jest wartstwą rdzy choć nie dużą. Chcę go doczścić do metalu tak aby wyglądał jak kiedyś tylko że działam szczotką drucianą i rdza usówa się bardzo powoli. Co zrobić aby np. ta rdza szybciej odchodziła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 To ma być eksponat czy narzędzie?Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion000 Napisano 28 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2004 Chcę to mieć jako eksponat - powiesić na ścianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 To elektroliza.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 Elektroliza albo ocet. Ale ja radziłbym elektrolizę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 A ja radziłbym długo moczyć w ropie, rdza sama odejdzie i zostanie Ładny metal (troche przeczyścisz szczotką). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.