Skocz do zawartości

Zdjęcie naszego samolotu część 10

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 368
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Masz rację greg66, dość. Po co wrzucasz te zdjęcia? Ciągle trzeba komuś tłumaczyć, że ten wątek jest po to aby zamieszczać zdjęcia, które pojawiają się na allegro, czy na ebayu. Zdarzają się wyjątki, ale w konkretnych sytuacjach. Jeżeli chcesz nabić sobie liczbę postów, to nie tutaj.
Napisano
Jedenastka Bodziu to o ile sie nie mylę to też nasz samolot a nigdzie w tytule nie widzę żeby było ze musi być z allegro czy ebaya.Ale jeśli tak to przepraszam i nie w głowie mi nabijanie liczby postów, za stary na to jestem.
Pozdrwawiam.
Napisano
Wszystkie wątki dotyczące naszego uzbrojenia, które w tytule mają słowo zdjęcia" są po to aby zamieszczać NOWE zdjęcia, które wypłynęły na aukcjach. Robimy to, by zachował się jakikolwiek ślad po nich, gdyż często te fotki nie trafiają do Polski, tylko giną gdzieś w prywatnych kolekcjach i nie ma okazji aby ich ponownie zobaczyć. Nie zamieszczamy zdjęć powszechnie dostępnych, często umieszcznych w każdej ksiązce o polskim lotnictwie bo to się mija z celem. Nikogo nie chciałem urazić, ale po prostu co jakiś czas zdarza się osoba, która niepotrzebnie zaśmieca" wątki na forum.
Pzdr
Bogdan

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie