bodziu000000 Napisano 31 Lipiec 2008 Autor Napisano 31 Lipiec 2008 Masz rację greg66, dość. Po co wrzucasz te zdjęcia? Ciągle trzeba komuś tłumaczyć, że ten wątek jest po to aby zamieszczać zdjęcia, które pojawiają się na allegro, czy na ebayu. Zdarzają się wyjątki, ale w konkretnych sytuacjach. Jeżeli chcesz nabić sobie liczbę postów, to nie tutaj.
greg66 Napisano 31 Lipiec 2008 Napisano 31 Lipiec 2008 Jedenastka Bodziu to o ile sie nie mylę to też nasz samolot a nigdzie w tytule nie widzę żeby było ze musi być z allegro czy ebaya.Ale jeśli tak to przepraszam i nie w głowie mi nabijanie liczby postów, za stary na to jestem.Pozdrwawiam.
bodziu000000 Napisano 31 Lipiec 2008 Autor Napisano 31 Lipiec 2008 Wszystkie wątki dotyczące naszego uzbrojenia, które w tytule mają słowo zdjęcia" są po to aby zamieszczać NOWE zdjęcia, które wypłynęły na aukcjach. Robimy to, by zachował się jakikolwiek ślad po nich, gdyż często te fotki nie trafiają do Polski, tylko giną gdzieś w prywatnych kolekcjach i nie ma okazji aby ich ponownie zobaczyć. Nie zamieszczamy zdjęć powszechnie dostępnych, często umieszcznych w każdej ksiązce o polskim lotnictwie bo to się mija z celem. Nikogo nie chciałem urazić, ale po prostu co jakiś czas zdarza się osoba, która niepotrzebnie zaśmieca" wątki na forum.PzdrBogdan
bodziu000000 Napisano 3 Sierpień 2008 Autor Napisano 3 Sierpień 2008 allegroPraca w hangarach H.5.na prawo L.V.G.na lewo Rumpler"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.