bllazkowicz Napisano 10 Luty 2008 Autor Napisano 10 Luty 2008 Posiadam c.scopa cs4zx bylem z nim pare razy w terenie,niestety nie umiem go ustawic.Jak mam to zrobicPOMOCY.
viks4 Napisano 27 Luty 2011 Napisano 27 Luty 2011 Witam!Wiem,że temat troszeczkę stary,ale pozwolę sobie go odgrzać:mianowicie,czy ktoś ma taki sprzęcik? Jak się spisuje,bo w necie jest baardzo malutko info na jego temat! Pytam,bo mam okazję takiego kupić,jako uzupełnienie mojego dorobku.Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi!
VanWorden Napisano 27 Luty 2011 Napisano 27 Luty 2011 Wykrywacz jako uzupełnienie jak najbardziej się nadaje.Zerknij tu: http://www.thesaurus.com.pl/forum/viewtopic.php?p=1059PozdrawiamVW
viks4 Napisano 1 Marzec 2011 Napisano 1 Marzec 2011 Jeszcze jedno pytanko:Ile można dać za używkę w bardzo dobrym stanie?
VanWorden Napisano 2 Marzec 2011 Napisano 2 Marzec 2011 To może inaczej - napisz ile chcą a wtedy się zastanowimy czy warto:)PozdrawiamVW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.