latający holender Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Starsi odkrywcowym stażem koledzy wiedzą ile już było takich jaj.I co raz wyskakuje ktoś nowy:)Jeden spod Sandomierza to wiedział gdzie stoją trzy i skrzynka amunicji bo seria czołgistę ścieła...kolega z tamtejszego klubu BMW dzielnie się odszekiwał każdemu niedowiarkowi.Boże,na samo wspomnienie łzy ciekną mi po plecach.Przysięgam,żaden kabaret do pięt nie dorasta tematowiczołg".Błagam,nie usuwajcie,nie blokujcie i nie wywalajcie do dołka.Co najwyżej na Hyde Park bo chyba tam miejsce.Pozdr !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 To ja pasuje za daleko jak dla mnie. A dwa musiałbym jeszcze raz tyle zapłacić za transport do domu... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dojara Napisano 12 Październik 2009 Share Napisano 12 Październik 2009 Może nie czołg ale wiem gdzie jest stodoła ze spalonymi samolotami z kolekcji Goringa odkrywca Lipiec 2009" wiec zapraszam do siebie za darmo no może jakieś piwko mile widziane do przekopania sporo wiec pomoc się przyda POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 12 Październik 2009 Share Napisano 12 Październik 2009 To ja się przyznam, Jak by ktoś chciał to u mnie na polu około 1.20m jest wejście do bunkra, w którym znajduje się cały skład mundurów ss i chyba z 72 mauserki, dokładnie nie wiem bo szyba jest zamazana od środka, zainteresowanych zapraszam do licytacji. Zaczynamy od 1.99zł xD pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAdam1978A Napisano 12 Październik 2009 Share Napisano 12 Październik 2009 Ale jajca sobie robicie z chłopa.Dla mnie to żadna sensacja.W mojej okolicy 3 sztuki nurkowały.Tygrysek i rusek w bagnie.Trzeci parkuje w Wiśle oznaczony czerwoną boją.Mogę wskazać miejsca za frico.I tak ich nie wyciągnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 12 Październik 2009 Share Napisano 12 Październik 2009 Zbyniek u mnie na polu zostało wyoranych ponad 100 wz.35UR"do tego 2 tygryski 8 tankietek i chyba SdKfz ale nie jestem pewien:)Temu kto da najwięcej podam adres liczę na kwotę ok. 50.000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterskrzek Napisano 12 Październik 2009 Share Napisano 12 Październik 2009 wiem gdzie zatonął niemiecki czołg w styczniu 45r. i gdzie leży armata .spadła z drogi do bagna i została do dziś nie wiem jaki model. wierzcie lub nie. ale to pewne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 12 Październik 2009 Share Napisano 12 Październik 2009 RE: czolg ja20 (1143 / 128) 2008-02-10 10:10:00Ile chcesz za tą informacje?Daje 1,50 zł, bo za cenę najtańszego piwa od każdego pijaczka pod wiejskim sklepem się dowiem więcej." może ktoś z modów wyjaśnić o co chodzi? login ja20 należał do mnie, a ja tego postu nie pisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanseaten Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 Może po prostu zapomniałeś? W końcu to było rok temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mj Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 A ja mogę sprzedać info na temat bajora gdzie leży broń myśliwska w znacznej ilości. Z uwagi iż osobiście ją sprawdziłem i nie potwierdzam- cena tylko 5 zł;)Czy ktoś się pisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.