Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Starsi odkrywcowym stażem koledzy wiedzą ile już było takich jaj.I co raz wyskakuje ktoś nowy:)Jeden spod Sandomierza to wiedział gdzie stoją trzy i skrzynka amunicji bo seria czołgistę ścieła...kolega z tamtejszego klubu BMW dzielnie się odszekiwał każdemu niedowiarkowi.Boże,na samo wspomnienie łzy ciekną mi po plecach.
Przysięgam,żaden kabaret do pięt nie dorasta tematowiczołg".Błagam,nie usuwajcie,nie blokujcie i nie wywalajcie do dołka.Co najwyżej na Hyde Park bo chyba tam miejsce.
Pozdr !!!

• Odpowiedzi 59
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
To ja się przyznam, Jak by ktoś chciał to u mnie na polu około 1.20m jest wejście do bunkra, w którym znajduje się cały skład mundurów ss i chyba z 72 mauserki, dokładnie nie wiem bo szyba jest zamazana od środka, zainteresowanych zapraszam do licytacji. Zaczynamy od 1.99zł xD pozdr

RE: czolg
ja20 (1143 / 128)
2008-02-10 10:10:00

Ile chcesz za tą informacje?Daje 1,50 zł, bo za cenę najtańszego piwa od każdego pijaczka pod wiejskim sklepem się dowiem więcej."

może ktoś z modów wyjaśnić o co chodzi? login ja20 należał do mnie, a ja tego postu nie pisałem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie