rorvik Napisano 26 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2004 WitamDostałem ostatnio taki oto hełm (pozdrawam MJ) i nie mam pojęcia co to za orzeł.Pozdrawiamrorvik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 to jest hełmik polski - strażacki. orzełek też polski, ale domalowany. o ile się nie mylę to fasunek jest trzypłatowy... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rorvik Napisano 26 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2004 Zgadza się hełm strażacki i fasunek trzyczęściowy dobrze mi się wydaje,że podobny do tego we wz 31?? A orzełek jest strażacki?Pozdrawiamrorvik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 Hełm też był (jest?) w Obronie Cywilnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rorvik Napisano 28 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2004 OK Dzięki. A wie ktoś co to za orzełek??rorvik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
rorvik
Witam
Dostałem ostatnio taki oto hełm (pozdrawam MJ) i nie mam pojęcia co to za orzeł.
Pozdrawiam
rorvik
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.