zabor Napisano 6 Luty 2008 Autor Napisano 6 Luty 2008 Proszę o jakoweś opinie na temat detektorów do namierzania popularnych kretów. Zdecydowałem się na zakup a dostępne są dwa : whites i fisher różnica w cenie 70 pln ale dostałem info że whites jest bardzo wadliwy. Czy możecie mnie jakoś wspo?móc w wyborze
damiani Napisano 6 Luty 2008 Napisano 6 Luty 2008 Moim zdaniem lepiej tą kasiorkę przeznaczyć na co innego.To tylko kolejny niepotrzebny zawadzający gadżet.Zasięg jest malutki więc i tak będziesz musiał wykrywką namierzać najpierw.Kolejne urządzenie do noszenia i chowania po kieszeniach - szkoda że człowiek nie ma trzech rąk ;)PS> Opinie są takie same co o http://www.allegro.pl/item303766365_wykrywacz_metalu_i_przewodow_pod_napieciem_1205.htmla cena o niebo niższa.
zabor Napisano 7 Luty 2008 Autor Napisano 7 Luty 2008 DZięki Damiani.Mimo wszystko ja sprzęt zamawiam ,widziałem jak pracuje w terenie i załatwia mi to problem znalezienia maleśtw w 80%. Jak sądzę :)
Saper93 Napisano 7 Luty 2008 Napisano 7 Luty 2008 No, powiem że to fajna rzecz. Tylko mi by było szkoda na takie bajery, ale jak bym musiał takie cos miec to bym sam takie cos zrobił z jabla:P PozdrawiaM!
zabor Napisano 7 Luty 2008 Autor Napisano 7 Luty 2008 Czytałem o tym ale dla mnie szczytem uzdolnień elektronicznych jest opanowanie mojego XLT :), natomiast niemożebnie trafia mnie szlag kiedy szukam wykopanej już łuski startowej która czasem może okazać się wpineczką HJ :)
gustav Napisano 8 Luty 2008 Napisano 8 Luty 2008 Witam uzywam Whites Bullseye II od roku w trudnych warunkach, nie wyobrażam sobie pracy bez niego jestem bardzo zadowolony bateria ,alkaliczna trzyma prawie 3 miesiace namierza bezbłędnie to naprawdę potzebna rzecz.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.