Jarosz Napisano 6 Luty 2008 Autor Share Napisano 6 Luty 2008 Witam poszukiwaczy z Lubartowa jest chociaz jeden oprócz mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 z Lubartowa to nie wiem ale z Lublina to się polecam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyl Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 Ja też Lublin niby nie daleko:-)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosz Napisano 6 Luty 2008 Autor Share Napisano 6 Luty 2008 no tak lublin niedaleko 4 lata dojezdzałem do technikum:P jak bedziecie chłopaki jechac gdzies w okolice Lubartowa albo przez lubartów np do kocka albo firleja to dajcie znać chętnie sie wybiore:) Pozdrawiam Jarosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 ja bym chętnie się wybrał...tylko autka nie mam swojego-ale proponowałbym wycieczkę np.do lasu niemieckiego tam gdzie pociąg się rozbił albo gdzie niemcy składy mieli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosz Napisano 7 Luty 2008 Autor Share Napisano 7 Luty 2008 a kolega Czarek skad pochodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rjp71 Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Ja jestem z Lubartowa.Co prawda nie jestem poszukiwaczem.Moje hobby to rekonstrukcja ale i to i to ma związek z historią.Co do poszukiwań ,to ja zadzwoniłem do red.Sikorskiego z informacją o TKS-ach,które kiedyś były w Lubartowie.Z moich informacji wynika,że ich tam nie ma,ale niech szukają.Może wyjdzie coś innego.Pozdrawiam Robert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rjp71 Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Byłbym zapomniał, na pewno nie jesteś sam,jest co najmniej paru chłopaków z Lubartowa biegających z wykrywką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 a kolega Czarek mieszka sobie w Lublin city:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosz Napisano 7 Luty 2008 Autor Share Napisano 7 Luty 2008 rjp71 a Ty jestes z lubartowa? znasz tych chłopakow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rjp71 Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Jestem z Lubartowa.,i mieszkam w Lubartowie.Chłopaków znam o tyle o ile.Są w moim wieku ok.35 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosz Napisano 8 Luty 2008 Autor Share Napisano 8 Luty 2008 aha to spoko jak będziesz kiedys miał ochote pochodzic we dwoch to daj mi znac Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rjp71 Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Dzięki,kiedyś pewnie skorzystam.Pozdrawiam Robert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rjp71 Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 A może ty masz ochotę pobiegać w mundurze i postrzelać?To,też fajna zabawa oraz żywy kontakt z historią.W czerwcu będzie w Parczewie zlot grup rekonstrukcyjnych,możesz wpaść i zobaczyć czy to Cię kręci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosz Napisano 9 Luty 2008 Autor Share Napisano 9 Luty 2008 hmm no moze to byc ciekawe:) zoacze moze tam sie wybiore :) o ile nie zapomne do czerewca...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyl Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Czarek a ja mam :-) gorzej z czasem :-( ale możemy gdzieś wyskoczyć :-)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 ja bardzo chętnie czasu tez mało ale jakiś weekendzik wchodzi w grę-a sprzęcik mój solarisek-nienajgorszy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyl Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Ja 250-tkę ale nie narzekam moje gg 11259864 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cplstahl Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Rip 71 kiedy dokładnie ten zlot w Parczewie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rjp71 Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Zlot będzie 7-8 czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cplstahl Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 A możesz podać dokładną lokalizację, gdzie ten zlot się odbędzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukalek Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 O prosze, przeoczylem taki topic. Ja od roku mieszkam bardzo blisko Lubartowa, wczesniej Lublin. Od listopada jestem szczesliwym posiadaczem Solarisa. Chetnie wybralbym sie z kims na wykopki, razem razniej i moze w koncu nauczylbym sie dobrze szukac i kopac ;). Pozdrawiam i prosze o kontakt. Podam gg: 1380700 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rjp71 Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 W dziale o rekonstrukcjach jest więcej informacji,są tam namiary na gościa z Lubartowa,który to organizuje W ubiegłym roku pokazy odbywały się na stadionie i stacji kolejowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cplstahl Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Dzięki za info Rip71, akurat mam wtedy urlop i chętnie zajadę do Parczewa, tak z ciekawości.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.