Skocz do zawartości

Lubartów....

Jarosz

Rekomendowane odpowiedzi

no tak lublin niedaleko 4 lata dojezdzałem do technikum:P jak bedziecie chłopaki jechac gdzies w okolice Lubartowa albo przez lubartów np do kocka albo firleja to dajcie znać chętnie sie wybiore:)
Pozdrawiam Jarosz

Ja jestem z Lubartowa.Co prawda nie jestem poszukiwaczem.Moje hobby to rekonstrukcja ale i to i to ma związek z historią.Co do poszukiwań ,to ja zadzwoniłem do red.Sikorskiego z informacją o TKS-ach,które kiedyś były w Lubartowie.Z moich informacji wynika,że ich tam nie ma,ale niech szukają.Może wyjdzie coś innego.Pozdrawiam Robert.

A może ty masz ochotę pobiegać w mundurze i postrzelać?To,też fajna zabawa oraz żywy kontakt z historią.W czerwcu będzie w Parczewie zlot grup rekonstrukcyjnych,możesz wpaść i zobaczyć czy to Cię kręci.

O prosze, przeoczylem taki topic. Ja od roku mieszkam bardzo blisko Lubartowa, wczesniej Lublin. Od listopada jestem szczesliwym posiadaczem Solarisa. Chetnie wybralbym sie z kims na wykopki, razem razniej i moze w koncu nauczylbym sie dobrze szukac i kopac ;). Pozdrawiam i prosze o kontakt. Podam gg: 1380700

W dziale o rekonstrukcjach jest więcej informacji,są tam namiary na gościa z Lubartowa,który to organizuje W ubiegłym roku pokazy odbywały się na stadionie i stacji kolejowej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie