Szyna Napisano 5 Luty 2008 Autor Napisano 5 Luty 2008 Witam!Czy wie ktoś coś na temat tego pokrowca? Wygląda mi na niemiecki drugowojenny,ale pewności żadnej nie mam...Pozdrawiam!
kowalinho Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 xtetris - a skąd wiesz, że to akurat na lornetkę Carla Zeissa a nie jednej z dziesiątek firm, które robiły lornetki służbowe (dienstglas) 6x30?
xtetris Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 oczywiście masz rację, nie koniecznie musi być Carl Zeiss zresztą widać w linku który podałem jest Ernst Leitz ... podałem przykładowo gdyż mam taką samą i większości spotkanych w necie znajdziesz równiesz Carl Zeiss 6X30 Dienstglas ....Pzdr.
Szyna Napisano 5 Luty 2008 Autor Napisano 5 Luty 2008 Witam!Czy wie ktoś coś na temat tego pokrowca? Wygląda mi na niemiecki drugowojenny,ale pewności żadnej nie mam...Pozdrawiam!
Pytanie
Szyna
Witam!
Czy wie ktoś coś na temat tego pokrowca? Wygląda mi na niemiecki drugowojenny,ale pewności żadnej nie mam...
Pozdrawiam!
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.