Skocz do zawartości

znalazlem

lego50

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ja wnidziele odpadam. W sobote możemy sie przejsć. 2 sobota misiąca, wielka giełda, wiecej wiary, a potem na cytke. Co wy na to? Kto chetny niech pisze. Jeszcze sie przejdziemy na te chłdy przy komisie.

Pozdrawiam!
Napisano
dobra w sobote jak dam rade po robocie ale tak ok 15 niepredzej moj fon 692786734 saper pokarze ci te cholerne kulki . ok .pozdro
Napisano
Fakker: Jak masz cytke, to jak jest ta ulica co od jej strony są wejscia na cmentarze, masz tam poustawiane amrmaty. No to jak przejdziesz przez ta ulice to masz boisko do gry w piłke i dalej takie hałdy ziemi.
Lego: OK, możemy pobiegać. Gdzie bysmy sie mogli spodkać? I o której?

Pozdrawiam!
Napisano
hehehe. Nic mie nie mow. Ładnie było, lego50 dzwonił do mnie ale akurat byłem na pływalni (potem dostałem opierd od szatniarki za denwujący dzwonek i nie wycieszenie tel) pisałem po tem do niego, bo nie miałem kasy. Ale nie odpowiediał. Jesli ktos chce iść to mam sobote wolną.

Pozdrawiam!
Napisano
witam kolegow . juz sie sprawa wyjasnila z tymi cholernymi kulkami i innymi fantami . sa to pozostalosci po pociskach do armatek na forum znalazlem temat odpowiadajacy na moje pytanie co to jest . pisza tam ze akurat w tym miejscu w fosie dokladnie pod asfaltem zostaly zasypane skrzynie z amunicja do dzialek potem to zasypali i juz. pewnie resztki tego szmelcu porozrzucali dookola i to teraz wylazi atak pozatym naroznik rawelinu zostal wyrownany zejcie do fosy zasypane a wejscie do kazamat zamurowane czyli aba fatima chyba zeby kopac .pozdro
Napisano
a czy ktos wie co to za element wystaje z ziemi w fosie przy rawelinie 1 taka rura na samym srodku drogi co rusz sie o nia potykam a wyjsc za cholere nie chce .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie