Skocz do zawartości

opinie x-terrki 30

dadi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy X-Terra 30 jest lepsza od ACE 250 co jest lepsze na kolorek i monetki ,jaka rużnica w zasiegu prosze o opinie .
Napisano
Skorzystaj z wyszukiwarki forum.
A odp. na Twoje pytanie...
X-Terra jest duzo lepsza od ACE.Nie chce mi sie wiecej pisac bo wszystko jest na forum.
Napisano
Posiadałem X-Terre30 i ACE150 i jednak 30 jest dużo lepsza.Ace jest płytszy a 30 nieraz naprawdę potrafi zaskoczyć.
Napisano
Kilka dni temu kupiłem terrę 30, jeszcze mają końcówkę po 1099zł z dobrymi słuchawkami. Miałem podobny problem.
ACE 250 z osłoną i słuchawkami wyszedł by mi 1050zł, no i oczywiście jest to nowoczesny sprzęt. W razie czego, to korzystniej go sprzedaż na Allegro. POZDR.
Napisano
Takie opinie wyczytałem na forum, też miałem kupić sobie solarisa ale zrezygnowałem. Obawiałem się że przez te przyzwyczajanie się" szybko się zniechęcę.
Napisano
Ale ja bym wolał ace 250. Poprostu ma wiecej funkcji. Może zasiegi mniejsze ale wystarczające. Choć dadi, na twoim miejscu zastanowiłbym sie nad jakimś prizmem II, albo III.

Pozdrawiam!
Napisano
Miałem x-terrę 30 kilka miesięcy i przyznaję jest niezła.W krótkim czasie zarobiłem na dużo droższy wykrywacz,Na początek jest super!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie