tomek64 Napisano 31 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2008 przechowane przez wojnę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 Moje też przetrwały :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 Fajne te zapsy,na allegro też są ale z generalnej guberni ciekawe czy nie są podrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
israel Napisano 1 Luty 2008 Share Napisano 1 Luty 2008 Zbyniek - to oryginały. Chłopaki trafili magazynek sklepu i było tam dobre pudło po telewizorze Monopoli z nadrukiek GG. Rozlało się po kraju i teraz są w obrocie.Tomek64 - gratuluję znajdy, nie mam w swoim zbiorze filumenistycznym takiego Monopolu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaco71 Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Dacie ognia ;)) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R23 Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 moje papierochy ze strychu , widoczna z boku akcyza 1909 r.Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.