zimek Napisano 31 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2008 Planuję jutro t.j. w piątek 1 lutego wypadzik na kolorki.Myślę, że nie dalej jak w promieniu 100km.Jeżeli byłby Ktoś zainteresowany wycieczką, proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 Ja to bardziej militarka, ale poszukaj w kilku wątkach o Wawie , a znajdziesz chętnych.Gdzie zamierzasz się wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimek Napisano 31 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2008 Gdzie dokładnie jeszcze nie wiem. Czekam na propozycje. Może jakieś fajne poletko pod lasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzoo Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 Qrde ja bardzo chetnie ,ale jutro mam zawalony dzien .Jedyne co w tym tygodniu mi sie uda ,to chyba wypad na Koło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 1 Luty 2008 Share Napisano 1 Luty 2008 ja bym polecał okolice Ossowa, nieistniejącą wieś Kaleń, monetki wychodzą i militarka z 1 i 2 wojny, guziki się trafiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimek Napisano 1 Luty 2008 Autor Share Napisano 1 Luty 2008 Byłem za Wyszogrodem.Jedyne co trafiałem to monetki z PRL-u, kulki i polmosy-ja20- szkoda, że nie wpadłeś na to wczoraj :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 1 Luty 2008 Share Napisano 1 Luty 2008 z mojej strony polecam właśnie Kaleń, okolice Starej Miłosnej,.Ja mam smętka, więc raczej militarki szukam, ale czasem coś trafiam z drobiazgu, właśnie w tych miejscach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aromalwa Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 pytanko do ja20 czy szukasz wszystkiego na jednej cewce czy zmieniasz wielkosci w zalezności czy militarka czy drobnica ja na 37-ce nie zawsze znajduje coś mniejszego za to militarka owiele lepiej niż na 30-tce i jak zwiększony obszar penetracji! Jak by co chętnie skoczę na militarkę w okolicach Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 zimek jakim sprzętem działasz ? może jakiś wypadzik niebawem ?chce zbadać jedną miejscówkę i szukam chętnych .jak by co to na GG 4983389 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RayanPeter Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 Witam.Można było by sie dołączyć??? Chyba że kolorki odpadaja!Pozdr. jak cos GG 6494643 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimek Napisano 21 Luty 2008 Autor Share Napisano 21 Luty 2008 -kadet- na kolorki chodzę z quattro-RayanPeter- kolorki ponad wszystkoJutro mam czas od świtu do 17-ej, chętnie pokopię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 Szkoda że ja w robocie .Ale może w weekend ??niedziela ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkalinowski1 Napisano 23 Luty 2008 Share Napisano 23 Luty 2008 Cześć Panowie!Kupiłem Rutusa solarisa i potrzebuje pomocy. Jest to mój pierwszy wykrywacz i chcjał bym sie z kims umówic w celu nauki i obsługi tego wykrywacza. Mkalinowski1@tlen.pl prosze o pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fonkiew Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 Witam kto z Wawy ma chęć i czas w tygodniu na kolor i monety?Zapraszam 11714567gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimek Napisano 26 Luty 2008 Autor Share Napisano 26 Luty 2008 Czwartek mam wolny, chętnie pokopięps. nie korzystam z gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimek Napisano 27 Luty 2008 Autor Share Napisano 27 Luty 2008 Sobotę i Niedzielę teżz gg już korzystam - 2935512 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Aromalwa chodzę z cewką 30 i głównie militarki szukam, czasem przez przypadek coś drobnego trafie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nashorn Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 Witam!A jakie lokacje wchodzą w grę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimek Napisano 29 Luty 2008 Autor Share Napisano 29 Luty 2008 Wszystkie dostępne w okolicach wawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 Ja kopałem w okolicach Wawy w okolicy starej Miłosnej, Wesołej, Ossowa, Kalińskich mostów, Otwocka, Warki, Beniaminowa, Międzylesia.Innych miejsc za bardzo nie znam, albo nie znam dokładnej lokalizacji.Jak by ktoś chciał pokopać gdzie indziej chętnie się wybiorę jak będę w okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimek Napisano 5 Marzec 2008 Autor Share Napisano 5 Marzec 2008 Puszcza Stromiecka na jutro ( czwartek ), może ktoś ze starych bywalców" miałby ochotę na spacerek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus1957 Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 a może ktoś by poszperał na miejscu bitwy pancernej pod Mińskiem, wiem gdzie leży czołg w trzęsawisku, znalazłem miejsce rozbicia strąconego w lipcu 44roku ruskiego samolotu pozdrawiam tytus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimek Napisano 6 Marzec 2008 Autor Share Napisano 6 Marzec 2008 Znalazłeś na papierze, czy ślady w terenie ? chodzi oczywiście o samolot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus1957 Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 samolot? przeczytałem we wspomnieniach żołnierza AK i po rozmowach w terenie znalazłem świadka i miejsce z dokładnością co do centymetra, a co do czołgu usłyszałem pierwszy raz 40lat temy , ale to były luzne rozmowy ludzi którzy przeżyli wojne i przypadkiem zweryfikowałem pozytywnie w kilu żrudłach czekamy na zezwolenia które załatwia wars98na poszukiwania nieinwazyjne, jak chcesz to na meila moge ci wysłać te wspomnienia GROMA pozdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrSmith Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Witam, tytus1957. Ja mam niedaleko do Mińska.Czekam tylko na trochę lepszą pogodę. Jakbyś mógł napisać maila na: mrsmith80@wp.pl.PS. Obiecuję że sam nie wyciagnę czołgu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.