Skocz do zawartości

Okolice Wa-wy

zimek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Planuję jutro t.j. w piątek 1 lutego wypadzik na kolorki.
Myślę, że nie dalej jak w promieniu 100km.
Jeżeli byłby Ktoś zainteresowany wycieczką, proszę o kontakt.
Napisano
Ja to bardziej militarka, ale poszukaj w kilku wątkach o Wawie , a znajdziesz chętnych.Gdzie zamierzasz się wybrać?
Napisano
ja bym polecał okolice Ossowa, nieistniejącą wieś Kaleń, monetki wychodzą i militarka z 1 i 2 wojny, guziki się trafiają.
Napisano
Byłem za Wyszogrodem.
Jedyne co trafiałem to monetki z PRL-u, kulki i polmosy
-ja20- szkoda, że nie wpadłeś na to wczoraj :-(
Napisano
z mojej strony polecam właśnie Kaleń, okolice Starej Miłosnej,.Ja mam smętka, więc raczej militarki szukam, ale czasem coś trafiam z drobiazgu, właśnie w tych miejscach.
Napisano
pytanko do ja20 czy szukasz wszystkiego na jednej cewce czy zmieniasz wielkosci w zalezności czy militarka czy drobnica ja na 37-ce nie zawsze znajduje coś mniejszego za to militarka owiele lepiej niż na 30-tce i jak zwiększony obszar penetracji! Jak by co chętnie skoczę na militarkę w okolicach Warszawy
  • 3 weeks later...
Napisano
zimek jakim sprzętem działasz ?
może jakiś wypadzik niebawem ?
chce zbadać jedną miejscówkę i szukam chętnych .
jak by co to na GG 4983389 .
Napisano
-kadet- na kolorki chodzę z quattro
-RayanPeter- kolorki ponad wszystko
Jutro mam czas od świtu do 17-ej, chętnie pokopię
Napisano
Cześć Panowie!
Kupiłem Rutusa solarisa i potrzebuje pomocy. Jest to mój pierwszy wykrywacz i chcjał bym sie z kims umówic w celu nauki i obsługi tego wykrywacza. Mkalinowski1@tlen.pl prosze o pomoc. Pozdrawiam
Napisano
Ja kopałem w okolicach Wawy w okolicy starej Miłosnej, Wesołej, Ossowa, Kalińskich mostów, Otwocka, Warki, Beniaminowa, Międzylesia.Innych miejsc za bardzo nie znam, albo nie znam dokładnej lokalizacji.Jak by ktoś chciał pokopać gdzie indziej chętnie się wybiorę jak będę w okolicy.
Napisano
Puszcza Stromiecka na jutro ( czwartek ), może ktoś ze starych bywalców" miałby ochotę na spacerek ?
Napisano
a może ktoś by poszperał na miejscu bitwy pancernej pod Mińskiem, wiem gdzie leży czołg w trzęsawisku, znalazłem miejsce rozbicia strąconego w lipcu 44roku ruskiego samolotu pozdrawiam tytus
Napisano
samolot? przeczytałem we wspomnieniach żołnierza AK i po rozmowach w terenie znalazłem świadka i miejsce z dokładnością co do centymetra, a co do czołgu usłyszałem pierwszy raz 40lat temy , ale to były luzne rozmowy ludzi którzy przeżyli wojne i przypadkiem zweryfikowałem pozytywnie w kilu żrudłach czekamy na zezwolenia które załatwia wars98na poszukiwania nieinwazyjne, jak chcesz to na meila moge ci wysłać te wspomnienia GROMA pozdrówko
Napisano
Witam, tytus1957. Ja mam niedaleko do Mińska.
Czekam tylko na trochę lepszą pogodę.
Jakbyś mógł napisać maila na: mrsmith80@wp.pl.
PS. Obiecuję że sam nie wyciagnę czołgu :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie