jasek Napisano 28 Styczeń 2008 Autor Napisano 28 Styczeń 2008 Który lepszy na kolorowa drobnicę . Który głebszy i czy róznią sie jezeli chodzi o dyskryminacje.Tryb statyczny mnie nie interesuje.Pozdrawiam wszystkich.
Raned Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 Miałem oba i dla mnie bardziej przekonującym i skuteczniejszym wykrywaczem jest T2 (ostatnia wersja opr.R6). W trybie dynamicznym nie ma różnicy w zasięgach (T2 nie ma trybu statycznego).
jasek Napisano 30 Styczeń 2008 Autor Napisano 30 Styczeń 2008 Dzieki Raned za odpowiedź, ale czy mógłbyś ją konkretniej uzasadnić.Pozdrawiam.
Raned Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 W czasie testów na tych samych przeszukanych polach, T2 znajdował dużo, dużo więcej, a to jest skuteczność. Wydaje mi się, że sprawdziłem wszystkie możliwości obu wykrywaczy. Obydwa wykrywacze są niedoskonałe, T2 jest prostszy i mimo braku pamięci spodobał mi się na tyle aby go sobie zostawić. Jest bardzo dobry na czystsze, przeszukane już tereny bądź na szukanie nowych miejscówek. W terenie zaśmieconym używanie obu wykrywaczy jest stresujące ze wzgl. na dość dużą cewkę DD, ale T2 moim zdaniem wychodzi z tego lepiej.
sanchez18 Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 W USA jest jest snajperka do T2.Myślę,że za niedługo będzie w Polsce.No i będzie po problemie w zaśmieconym terenie.
jasek Napisano 30 Styczeń 2008 Autor Napisano 30 Styczeń 2008 A co to jest snajperka ? Sorry za głupie pytanie ,ale nie wiem , czy to jakas sonda.
sanchez18 Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 Tak ,jest to sonda mocno mniejsza od tej standardowej.W czasie szukania pokrywa mniejszą powierzchnię i nie łapie tyle sygnałów od śmieci w zaśmieconym terenie.Wadą jest mniejszy zasięg.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.