tomekk Napisano 28 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2008 Witam!Znalazłem taki mundur do rekonstrukcji września , akurat na mój rozmiar , ale chciałbym się upewnić czy wygląda on tak jak powinien. Proszę o komentarze.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 28 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2008 2 zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 28 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2008 3 zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 28 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2008 4 zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 28 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2008 i jeszcze proszę o opinie spodni, ponoć mają idealnie udawać wz. 37Za wszelkie odpowiedzi z góry dziękujePozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tekaes Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 Ten mundur ma źle przyszyte guziki, pas powinien przebiegać między 6-7 guzikiem, i choć ma prawie udawać mundur podchorążego to prawie czyni wielka różnicę. Spodnie są wz. 19, a nie 37.Od biedy nadaje się na mundur wydawany w czasie mobilizacji szeregowcowi, tam nie musiano go dopasowywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 Hahahahahahahah :))))Przecież to mundur Bolasa :DBolek zmienił nicka, ale tuszowanie twarzy nic nie dało :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 29 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2008 Mhmm czyli do kitu , http://www.allegro.pl/item302880924_mundur_sukienny_wz_36_kurtka_spodnie.htmlNa allegro go znalazłem ale z tego co czytam to się średnio nadaje , pozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.