wm71 Napisano 28 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2008 Witam!Mam pytanie do miłośników CoD.Ma ktoś może informcje czy są szanse na wydanie Call of Duty3 na peceta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jr400678 Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 NIEWYDAJE MNIE SIE ALE 5 MA BYC NA PC I O 2 WOJNIE SWIATOWEJ TAK ZE NA KARTE GRAFIKI ZBIERAJJJJJJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RediNS Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 Z cod jest także 1 dodatek i 2 i 4 robili inni ludzie niż 3.Cod 5 prawdopodobnie bd na konsole (bo jest nie parzysta) a dopiero 6 bd na peceta(bo jest parzysta). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dino23_2006 Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 hehehehe;p CoD też było nieparzyste a jednak wyszedł na PC:) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razwiedczik Napisano 20 Czerwiec 2008 Share Napisano 20 Czerwiec 2008 Kolego redi gdasz glupoty :) po pierwsze Inni ludzie robili tylko pierwsza czesc (bez dodatku) , United offensive juz inna firma przejela . A po drugie CoD 3 ma byc na kompa do konca tego roku , jak bedzie zobaczymy :) a pogralo by ise kampanie Maczkowcami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 21 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2008 Byłoby super gdyby wydali COD3 na blaszaka!Mam nadzieje razwiedczik ze twoje informacje co do wydania trójki się spełnią.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 Wreszcie o Polakach pomyśleli w świecie, mam nadzieje, że wyjdzie na PC bo Polakami bym bardzo chciał pograć.PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 na PC nie słyszałem aby się miał pojawić , ale na youtube jak oglądam trailery to wygląda wyśmienicie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
H2HSnake Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 A pomyśleli o Polakach bo to Kanadyjczycy robili tą grę a nie Ci od 2 poprzednich części, dlatego na przykład są Polacy a nie ma Sovietów :) co mnie bardzo cieszy, ale szkoda że nie wydali na PC :(, nic natomiast nie stoi na przeszkodzie żeby zrobić modyfikację :) wyszedł pewien mod do Red Orchestra, nazywa się Darkest hour, wiem że tam będą Polacy i 1SBS i 1DPanc tylko trzeba im nagrać komendy głosowe, założę do tego odpowiedni topic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 Szkoda, że nie ma na PC;( a ten mod do RO jest już do ściągnięcia???PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 20 Lipiec 2008 Share Napisano 20 Lipiec 2008 Mogliby jeszcze w Ro zrobić mod o Wrześniu 1939, to by było, o Rumunach już jest- Carpathian Crosses", więc może i będzie September 1939? Daj Boże, ach z takim wz 29 latać fiu fiu, mhmm malina.PozdrOPS. sorki za zejscie z tematu, a czy CoD3 ma się w końcu ukazać na PC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.