Gość Napisano 5 Lipiec 2002 Share Napisano 5 Lipiec 2002 Poszukuję wszelkiego rodzaju elektroniki z przed 1945 r. Oprócz elementów (np. lamp)czy kompletnych urządzeń mogą być tabliczki znamionowe, schematy elektroniczne, czasopisma, książki , etc. Chętnie wymienię na współczesną elektronikę (części el. , komponenty PC) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 5 Lipiec 2002 Share Napisano 5 Lipiec 2002 Proponuje dział ogłoszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lipiec 2002 Share Napisano 5 Lipiec 2002 Już tam jestem od 19.06.Bocian , może mi powiesz dla czego nie mogę wejść na forum" jako Peter mimo, że jestem tak zalogowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipiec 2002 Share Napisano 6 Lipiec 2002 No tak, to pewnie mój firewall znowu oszukuje. Cholera, za gorąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 6 Lipiec 2002 Share Napisano 6 Lipiec 2002 Przed chwilą testowałem i bez problemu zalogowałem się na forum i dodałem post jako Peter. Ale od takich problemów jest ogólnie dostepny mój adres email . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.