galicya Napisano 28 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2008 Czy ktoś z szanownych kolegów ma jakieś doświadczenie w sklejaniu okładzin bakelitowych?Jaki klej użyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 osobiście nigdy nie kleiłem aczkolwiek trzymałem w ręce na dobrą sprawę nawet super glue byś skleił, stronka z różnymi klejami http://www.ntr.com.pl/techprod/przyklad.html#KlejenieTworzyw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 Jakiś z cjanoakryli.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundzio11 Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 Najlepiej skleić klejem 'LOCTITE'.Kleiłem różne rzeczy klejami tej firmy(w samochodzie cągle odkręcał mi sie napinacz)i naprawde się sprawdzają.Tylko cena niektórych klejów może porazić.Przykładowo tubka taka jak SUPER GLUE do metalu w Płocku-24.90zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.