niechludow Napisano 27 Styczeń 2008 Autor Napisano 27 Styczeń 2008 Proszę o identyfikację, znalezione w polskich okopach.Wysokość 8 cm, średnica pierścienia z gwintem 5 cm, wewnątrz ścianka pokryta białem metalem ( aluminium? ).MOże to część jakiegoś zapalnika... Proszę o wsparcie.
niechludow Napisano 27 Styczeń 2008 Autor Napisano 27 Styczeń 2008 Proszę o identyfikację, znalezione w polskich okopach.Wysokość 8 cm, średnica pierścienia z gwintem 5 cm, wewnątrz ścianka pokryta białem metalem ( aluminium? ).MOże to część jakiegoś zapalnika... Proszę o wsparcie.
Szczur Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 Mundlochbuchse 13E , [wkrętka z detonatorem] np do pocisków 105mm , 75mm... pozdr
Pytanie
niechludow
Proszę o identyfikację, znalezione w polskich okopach.Wysokość 8 cm, średnica pierścienia z gwintem 5 cm, wewnątrz ścianka pokryta białem metalem ( aluminium? ).MOże to część jakiegoś zapalnika... Proszę o wsparcie.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.