rabat Napisano 25 Styczeń 2008 Autor Napisano 25 Styczeń 2008 jaki wykrywacz będzie lepszy na militaria na początek moich poszukiwań?? zastanawiałem sie nad 3 modelami - saper traper??-saper midas??-bounty chunter quick silverchodzi mi pżedewszystkim o wykrywanie militari oraz drobnicy . co mi radzicie
cecholek Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 Kolego Rabat , PRZEDE WSZYSTKIM to zajrzyj czasem do słownika, a co do sprzętu trzeba troszkę chcieć i poszukać na forum opinii użytkowników tych wykrywek, które tutaj wymieniłeś.
Saper93 Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 Na militaria i na drobnice najlepszy bedzie wykrywacz z 2 trybami pracy: dynamik/statyk.
DamianLca Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 Ale cię Iras z błotem zmieszali :D ZaJrZyJ DO SłOwNiKa :D
rabat Napisano 25 Styczeń 2008 Autor Napisano 25 Styczeń 2008 ja cię zaraz zmieszam :) i jak masz coś do powiedzenia na temat wykrywek to pisz a o błocie to pogadamy jutro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.