bjar_1 Napisano 21 Styczeń 2004 Autor Napisano 21 Styczeń 2004 Dowiedziałem się tylko tyle ,że jest to nakładka umożliwiająca strzelanie w grubych rękawicach. Wkładało się ją w kabłąk...Poszukuję wszelkich informacji o tym urządzeniu.Czy miało to jakąś niemiecką nazwę? Jeśli tak ,to jaką.Czy często się to wykopuje? Czy jest ono kompletne?A może jakieś fotki żołnierzy uzywajacych takiego czegoś.pozdrawiambjar_1
Frozzer Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 jest to spust zimowy do 98kpowinny byc na nim bicia, jednak ja na swoim nei mam, wiec en iwiem jakie te bicia powinny miec tresc
Frozzer Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 co do kompletnosci, to powinny byc dwie scianki polaczone sprezynkami, konstrukcja jest banalna, w srpdku tylko jeden element ruchomy, ktory posrednio po pociagnieciu za wałeczek pociagal za spust
muslim Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 Poszukaj na allegro, ostatnio kilka się takich trafiało.
bjar_1 Napisano 21 Styczeń 2004 Autor Napisano 21 Styczeń 2004 O.K. Dzięki wszystkim!pozdrawiambjar_1
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.