Rybciak Napisano 20 Styczeń 2004 Autor Napisano 20 Styczeń 2004 Czy zauważyliście, że Allegro dokonało zmian w kategorii Militaria", usunięto m.in. kategorię Broń palna", w zamian są teraz tylko:- Broń biała- Repliki- Pozostałe.Szkoda, znacznie mniej czytelne będą akcje, szczególnie gdy szukamu konkretnej rzeczy.
kloki Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 kurde juz w poludnie to zauwazylem :/ Ale sie kiczowato porobiło. Czemu oni to zrobili?!?!
pol Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 Nie przesadzajcie , róbcie poprostu to co ja wpisujcie w wyszukiwarkę konkretną nazwę i już :)pozdro pol
Rybciak Napisano 20 Styczeń 2004 Autor Napisano 20 Styczeń 2004 Przy jednej rzeczy - zgadza się, ale np. dotychczas miałem ustawioną subskrypcję na Brań palna" i można było sobie przejrzeć tylką tą kategorię, a teraz muszę ustawić na Pozostałe".
muslim Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 Zrobili to pewnie ze względów prawnych, ale żeczywiście utrudnia to sprawe. A gdzie teraz są przedmioty z tej kategori, gdzie to przenieśli do pozostałych?
1AIR1 Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 WitamZapomniałem dopisać.Ta ostatnia pozycja -pozostałe prawdopodobnie zostanie zlikwidowana.Takie były zapowiedziAllegroPzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.