dominik.zd Napisano 21 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2008 Ja dopiero zbieram swoje wyposażenie.Masz ferie zbyniek? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 No, jeszcze do 28 stycznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Strój wykopkowy (spodnie moro, gruby polar i cienka kurtka windstopper gore tex - oczywiście zestaw zależy od pory roku), w razie potrzeby gumiaki lub gumofilce (jesień/zima/wczesna wiosna), podręczna torba, nóż, zapasowe słuchawki (mam tendencje do wyrywania lub przecinania łopatą kabla), rękawiczki szmaciane, coś do picia, telefon i mały aparat cyfrowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 23 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2008 Szkoda, że ferie już się kończą,prawda zbyniek? Jeśli macie jeszcze jakieściekawe rady to piszcie.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Ano szkoda jeszcze bym gdzieś połaził z piszczałką a tu już koniec Dominik daj nr gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 23 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2008 Niestety-jeszcze nie mam gg, bo od niedawna mamneta. Jak chcesz to jestem poszukiwacz14 na liście poznajmy się" tam jest mój adres e-mail.Sorry za utrudnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 23 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2008 U mnie przedwczoraj ziemia była dobrado kopania, ale wczoraj spadł śnieg i teraz nawetjakbym chciał kopać to i tak nie mogę bo jest mróz.Lecz nic ciekawego nie znalazłem - stary młotek,śrubki, gwoździe.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Napisz z jakiego jesteś woj. będzie łatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 23 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2008 Z lubelskiego. A jak będe miał gg to damznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 kilka zimnych ZDROW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 w lecie browarek w zimie herbatka z rumem i kalesonkipozdrawiam wodzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 29 Styczeń 2008 Share Napisano 29 Styczeń 2008 Dawniej jednego lub dwóch kopaczy to były czasy.Teraz prawie każdy ma wykrywkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.