huk 100 Napisano 2 Luty 2008 Autor Share Napisano 2 Luty 2008 dowalał własnie tobie o tym luzie z kanistrami :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Luty 2008 Autor Share Napisano 2 Luty 2008 co ??? królem " -chyba już wam gorzej -pozdro :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 dołaczam fote dla niedowiarków karnister przygarniety a 2 juz w hucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Male RE: co do mojej wypowiedzi z 2008-01-20 20:28:00, gdzie trafilem blache 14 pulku p. TotenkopfuZnalazlem na innym forum niesmiertelnik z tej samej jednostki tylko o jeden numer wyzsza (!) - zaznaczylem ja czerwonym pierscieniem. I dodam tez jako ciekawostke niezwiana z tematem tylko z prezentowanym zdjeciem ze posiadam cala blaszke z tej samej jednostki, skad zaznaczona/podkresolona sztuka w lewym gornym rogu:) hehePozdrawiam. Adrian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Znalezione jakiś czas temu na skupie. Z tego co ustaliłem po syganturze niemieckie z lat 20-tych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Ze skupu, ale dłuugo musiał leżakować wcześniej gdzieś pod płotem bo klimatycznie glonami się pokrył.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 ... a nawet porostami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Aha była znalazłem jeszcze saperkę i niemiecką łuskę artyleryjską/czołgową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMYQ Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 a tu z dzisiaj maszyna walizkowa na korbke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMYQ Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 a to peryszkop :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMYQ Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 i w całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMYQ Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMYQ Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 ładny spis treśc:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMYQ Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 i środeczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMYQ Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 i od frontu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WLA42 Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Wprawdzie nie za 5zł (bo waży swoje) ale ze złomu..jak na razie moje trafienie roku. A jeszcze sejf z Breslau był do wzięcia (jakies 300-400kg) no i wieeelki kierat-maneż (również 300 albo i 500kg) no i jeszcze kopaczka firmy McCormick-ale wszystkiego miec sie nie da NA RAZIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WLA42 Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Druga strona piasty śmigła.. rodzina silników Jumo 211,212,213 - montowanych w...Ju 188 lub Foka 190 (dzięki za pomoc w identyf. tym, którzy pomogli) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMYQ Napisano 13 Luty 2008 Share Napisano 13 Luty 2008 No to teraz zrobiłeś smaka i ja też ide przejśc się na złom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMYQ Napisano 13 Luty 2008 Share Napisano 13 Luty 2008 Przodek od simsonka ładny zdrowy nawet w farbie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMYQ Napisano 13 Luty 2008 Share Napisano 13 Luty 2008 i trzy wyszły spod blachy byłem w szoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMYQ Napisano 13 Luty 2008 Share Napisano 13 Luty 2008 pod jakimś walcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMYQ Napisano 13 Luty 2008 Share Napisano 13 Luty 2008 I w całości ale nie wyciagałem.Mimo wszystko warto było isc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 13 Luty 2008 Share Napisano 13 Luty 2008 Wchodzę.... A tu takie coś! Blachy od wojskowego An-2 (najprawdopodobniej). I to w dość dobrym stanie. Jutro się wypytam po ile by poszły...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 13 Luty 2008 Autor Share Napisano 13 Luty 2008 Sory może źle widzę –ale prostokątnych okien z antka to nie pamiętam –a trochę się z niego naskakałem hheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 13 Luty 2008 Share Napisano 13 Luty 2008 Ja się trochę napatrzyłem, lotnisko mam po drugiej stronie ulicy :D Huku, mi to wygląda na osłonę silnika. Jak się mylę, popraw - znawcą nie jestem ;)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.