Sniper 1939 Napisano 3 Kwiecień 2004 Napisano 3 Kwiecień 2004 Witam!Całkiem możliwe, jednak u mnie na razie wszystkie uszkodzone dało się naprawić. Jeszcze pytanko do MTC. Czy będzie jeszcze okazja ściągnąć poprzednie filmiki ?? Niestety załapałem się tylko na dwa :( .Pozdrawiam
MTC Napisano 3 Kwiecień 2004 Autor Napisano 3 Kwiecień 2004 Tom- pakuje je rarem bo mam to w nawyku- zresztą golas avi"mpg" lubią się czasami zamiast kopiować odrazu uruchamiać co wiadomo czym się kończy w przypadku dużych plików --jak na razie jestes pierwszy, który ma z tym jakiś problem.PozdrawiamP.S. nie ma problemu z zamieszczeniem strszych -ale dopiero jak ten z serwera usunę.MTC
Sniper 1939 Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 Witam!Dzisiaj będzie nowy filmik???Pozdrawiam
Gross Born Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 Za hu.. nie mogę śćiągnąć tych filmików, ciągle włącza mi się jakiś internet optimizer"? proszę o pomoc
kloki Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 Można ściągnąć tylko ten ostatni (o ile jeszcze jest na serwerze).Mam nadzieję, że dziś wstawisz nowy MTC ;)
Sniper 1939 Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 Witam!MTC jeśli możesz to wrzuć dzisiaj 4 pierwsze filmiki a jutro następne 4.Pozdrawiam
Gość Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 Witam, po pierwsze jestem OSZOŁOMIONY, po drugie u nas w lesie trudniej jest znaleźć grzyby niż takie cudeńka jak na filmie, u nich tego jest tyle ile u nas śmieci w lesie!, nasprawdę dziewicze tereny, ah żeby choćiaż raz uczestniczyć w takiej wyprawie.Czy mógłbyś zamieścić jeszcze raz stare filmiki, prawdopodobnie ich już niama bo próbowałem śćiągnąć i nic, to taka mała prośba. I zamieszczaj więcej takich rarytasów,naprawdę świetna sprawa. A propo filmu zwróććie uwagę na tego gościa co wyciąga te pociski od możdzieża i co z nimi robi, podchodzi do tego bardzo profesjonalnie:), pozdro.
Heruss Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 WitamJA tez mam problem ze sciagnieciem tego filmu ;(poprzednie sciagalem bez problemu, a ten sie sciaga w calosci i nie chce sie dac rozpakowac z reguly przy koncu gdzies na 98-99%.Probowalem tez naprawiac archiwum (jak sugerowaliscie )ale to niec nie dawalo.Pozdro Heruss
Gross Born Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 JESZCZE RAZ PROSZĘ O STARE FILMIKI, ALE TO BARDZO, BARDZO
MTC Napisano 5 Kwiecień 2004 Autor Napisano 5 Kwiecień 2004 Witam --ok zamieszczam 4 stare filmiki, ale do jutra wieczór, bo inni czekaja na nowe (a te juz udostepniam 3 raz) tym razem niczym ich nie pakuję - najlepiej na linku wcisnąć prawy przycisk myszy i wcisnąć zapisz element docelowy jako" i wskazac gdzie to ma byc zapisane na waszym dysku.Oto linki:http://www.kolonianet.pl/miczel/ru/x1.avi http://www.kolonianet.pl/miczel/ru/x2.avi http://www.kolonianet.pl/miczel/ru/x3.avi http://www.kolonianet.pl/miczel/ru/xzabawy.avi Miłego oglądania P.S. filmy są skompresowane codekiem Xvid"
Gross Born Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 Dzięki, już ściągam, a propo trochę to boli jak rozwalali tą ziemiankę, na pewno przez tą koparkę połowa znalezisk uległa zniszczeniu, trochę więcej profesjonalizmu panowie, ja wiem że zwykła skrzynka na naboje do Mg to może nic nadzwyczajnego , ale ja traktuje wszystko z wielką ostrożnością i peczołowitością, może tylko bredzę ale taki już jestem, jeszcze raz dzięki za filmiki i pozdro
MTC Napisano 5 Kwiecień 2004 Autor Napisano 5 Kwiecień 2004 Fakt , ciężko patrzeć w jaki sposób oni to wszystko wydobywali i pewnie nadal wydobyawają.Z drugiej strony u nich tego mnogo", więc jeszcze skrzynka amunicji do MG to dla nich jedynie niewypał.Pozdrawiam.
Sniper 1939 Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 Witam!MTC dzięki za filmiki są super. A mógłbyś jutro wieczorkiem wstawić jeszcze: -xss.avi-xwybuch.avi-xfw.avi-x4.aviZ góry dzięki Pozdrawiam
Gross Born Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 Witam MTC świetna robota, jeszcze raz dzięki za filmiki, szkoda że nie było tam tego o fockewulfie, może jak będziesz miał mozliwość to zamieść go proszę PLEASE!!!OCZYWIŚCIE CZEKAM NA NOWE FILMY, POZDRO.
Monsun Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 Witam MTC,dzięki, że poczekałeś na mnie z tym linkiem. Już jest ściągnięty, od razu go obejżałem i zesztywniały mi z wrażenia skarpety:) Nie mogłem wytrzymać wczoraj w chacie, najchętniej poleciałbym od razu pokopać. Swoją drogą jestem ciekaw, czy w Polsce uchowały się jeszcze podobne miejsca, bo momentami wydaje mi się, że oprócz odłamków i drutu kolczastego coraz trudniej wychaczyć ciekawe rzeczy.PozdrMarcin
Gross Born Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 Monsun muszę cię chyba zmartwić u nas mozna tylko pomarzyć o takich miejscach, to co nie leży GŁĘBOKO pod ziemią rozebrali ludzie zazwyczaj wiejskie małpy, porobili sobie z gąsienic płoty, albo z części pojazdów poidła dla bydła, albo co jest faktem jakis cham ze wsi z maski od paka zrobił sobie pług śnieżny i jest z tego bardzo zadowolony, widziałem już wiele i mówię ci że czasami mam ochotę roznieść w pył to bydło, albo np.widziałem jak koleś z gaza 69 radiostacji zrobił kurnik i w środku trzymał kury i króliki (szkoda że wtedy nie miałem przy sobie saperki na pewno zrobiłbym z niej użytek :) )
MTC Napisano 6 Kwiecień 2004 Autor Napisano 6 Kwiecień 2004 Witam --z jednej strony szkoda tych rzeczy-z drugiej patrząc na to, po wojnie było tego wszędzie pełno - materiału i maszyn (np. rolniczych) nie było za dużo -- więc można zrozumieć podejście ludzi w tamtych czasach do tego sprzętu -było nie było kojażył im się tylko z Niemcami i to raczej nie za dobrze :) -sam rozmiawiałem z wieloma ludzmi mieszkającymi na Mierzei i jak sami mówią tego po lasach leżało tyle - a w domu nawet porządnych kombinerek nie było - i tak wszystko szło na złom a tak przynajmniej się po wsiach uchowało-jeden facet opowiadał jak po wojnie potrzeba było jakiś części elektrycznych to jechało się do Sobieszewa i nikt się nie bawił w odkręcanie śrub tylko recha" i do roboty.Inni pokazywali mi miejsca gdzie po rowach w okolicach Kątów R. stały rozbite transportery -(faktycznie musiały tam stać bo piszczałka nie milkła w tamtych miejscach ,pełno tam było samochodowych części) -reszta poszła na złom:( Pozdrawiam MTC
Gross Born Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 Czy masz może ten z fockewulfem?wiem gdzie coś takiego leży i chciałbym się upewnić czy to ten model (to był żart ;)
Sniper 1939 Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 Witam!MTC to wstawisz dziś te filmy o które Cię prosiłem??Pozdrawiam
Gross Born Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 halo jest tam kto? MTC odezwij się czekamy na twoje filmy, siedzę sobie wygodnie jak w kinie i czekam na seans, pozdro
MTC Napisano 6 Kwiecień 2004 Autor Napisano 6 Kwiecień 2004 Witam , Wszystkim dzięki za zainteresowanie , za jakiś pół godzinki będą nastepne.Pozdro.
Sniper 1939 Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 Czekamy już prawie godzinę a filmów nadal niema :(
MTC Napisano 6 Kwiecień 2004 Autor Napisano 6 Kwiecień 2004 Oto obiecane linki:http://www.kolonianet.pl/miczel/ru/xwybuch.avi http://www.kolonianet.pl/miczel/ru/xss.avi http://www.kolonianet.pl/miczel/ru/x4.avi fw nie zamieszczam bo pare dni temu zamiesciłem całą wersję 8 minutową (ta krótką wykasowałem).Miłego oglądania. i sorki za zwłokę :)Pozdrawiam MTC
Gross Born Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 kurcze niemogę odtworzyć niektórych filmików na bestplayerze, proszę o pomoc, pokazujue się tylko że plik jest zamknięty inne normalnie a te ni cholery
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.