suchy ss Napisano 5 Luty 2008 Autor Share Napisano 5 Luty 2008 widze ze sie nie obijales:))ladne fanty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 no potwierdzam fanty ładne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 WitamWczoraj wieczorem okazało się, że wśród mojej drobnicy było sreberko. Spod grubej warstwy grynszpanu pojawiły się 2 greszele Fryderyka II.Wrzycę fotkę wieczorem.PozdrawiamYarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 Witam, mam remont u matki i nie dawno zmarł mój dziadek. Mam teraz kupę roboty i załatwiania. Jeśli byście jechali w weekend to postarał bym sie jechać, ale niczego obiecać nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 http://www.giszowiec.sewera.pl/pl/index.php?co=historia&jak=h4http://www.giszowiec.sewera.pl/pl/index.php?co=willa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 WitamJa w ten weekend raczej odpadam. Mam nadzieję, że beze mnie nie pojedziecie na te pokazane ostatnio miejscówki.PozdrawiamYarekPs. Jak się coś zmieni to dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Ja w ten wekend też odpadam bo pracuje ale nastepny będzie naszpzd wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 8 Luty 2008 Autor Share Napisano 8 Luty 2008 :(( i co ja mam zrobic?:(Adrian jediemy sami?a Ty Krzychu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 ja tesz sie pisze na następny tydzien moge jechać swoim autem dajcie znać ile osób jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Witam suchy jak bedziecie jechac z adikiem to dajcie znac ja bym jechal z wami jak cos to piscie mi na gg co i jak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 8 Luty 2008 Autor Share Napisano 8 Luty 2008 jeszcze nie wiem czy pojedziemy bo Adik ma jutro impreze..%%% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 aha to zapewnie bedzie lipa z niedzieli ;/;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 8 Luty 2008 Autor Share Napisano 8 Luty 2008 Rafi napisalem Ci esa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Witam i jak tam wypadzik minoł ???? ja byłem w sobote na kępie i coś tam wyszło militarka i jutro fotki wciepnę bo dziśaj nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 nie wiem czy patrzeliście na TVN fakty policja zawineła kopacza z pola prosto za kratki :/:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 oto moje trafienie ze sobotniego wypadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 tylko złą date w aparacie mam ustawioną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 TUK OBSAH 3 KG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 TUK OBSAH 3 KG a to są bicia tej skrzyneczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Ale cisza .Suchy byliście gdzies w niedziele?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 issiu to ostatnie to mosięzna nakretka z niemieckiej gasnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 12 Luty 2008 Autor Share Napisano 12 Luty 2008 wajcha kopalismy ale srednie rezultaty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 12 Luty 2008 Autor Share Napisano 12 Luty 2008 ciekawe fanty Rafi, a ta skrzyneczka napewno do ammo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.