Skocz do zawartości

Katowice Oszacht Team 2008

suchy ss

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Panowie w niedziele ma byc tak jak dzisiaj, za to w sobote maja byc przejasnienia wiec nie wiem czy niedzielny wypad dojdzie do skutku...?
  • Odpowiedzi 435
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Wajcha ja mogę jechać w niedziel, stary wykrywacz wezmę przewietrzyć bo ACE w naprawie. Zrobi sie rekonesans może jakaś miejscówka sie znajdzie.
Napisano
I własnie o to chodzi gojgoj mały rekonesans w poszukiwaniu miejscowki.
Jeszcze troche i pola będą zasiane awięc trzeba szukac miejsca na gorące letnie wypady
pzd wajcha
Napisano
Ja już chyba coś znalazłem, wychodzi tam pierwsza wojna,a miejscowa nie na polu. Zgadamy sie na najbliższym wypadzie co i jak.

Pozdrawiam QB@
Napisano
dawid isiu jedziecie w sobote dajcie znac qb czy ty piszesz sie na wyjazd jak tak to daj znac czy w sobote ci pasuje wajcha a ty w sobote jedziesz jak mozesz to daj znac yarek a co z tobom
Napisano
koledzy co z wami niema chetnych na wyjazd odezwijcie sie dajcie jakikolwiek znak ze zyjecie bo dzis widziałem tylko jarka wiec wiem ze jarek zyje a co z reszta
Napisano
Ja sie moge z wami jutro wybrać, o której przejeżdżacie przez Niwke ?? I w czyim samochodzie by sie miejsce znalazło ??

Pozdrawiam Kuba
Napisano
kuba czkaj koło koscioła na niwce tam obok ronda jest sklep z czesciami do daewo czekaj obok tego sklepu 7 50 rano srebrny ford mondeo kombi mam wolne miejsca
Napisano
nie kojarze gdzie, już sie umowilem z Mateuszem, weżmie mnie z przystanku ok 7:20 - :40, Myślałem że jedziemy jednym autem.
Napisano
Gojgoj co z jutrem ja dzisiaj pracuje od 14 do 22.30 .
Ja nie mam do ciebie telefonu,zadzeon i mi podasz twoj,to dogadamy szczeguły
Napisano
Adrian, a kto jedzie ? ja mam jutro czas i chętnie sie z wami wybiore, mimo niezbyt trafionego sprzętu na drobnice ..
Napisano
nie mam zielonego pojecia czy jade, a o ktorej chcecie jechac? bo ja w domu bede najszybciej po 8 rano%%%:(ew. zadzwonie rano do Jarka czy jest w domQ i skoczymy gdzies w okolice ale jeszcze nie wiem w jakim stanie wroce:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie