suchy ss Napisano 13 Marzec 2008 Autor Share Napisano 13 Marzec 2008 Panowie w niedziele ma byc tak jak dzisiaj, za to w sobote maja byc przejasnienia wiec nie wiem czy niedzielny wypad dojdzie do skutku...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 to konkretnie kiedy i o ktorej ja sie dostosuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 koledzy pal licho moich gosci moge jechac swoim autem tylko kto jedzie i cz macie jakies miejsce i o ktorej wyjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 Wajcha ja mogę jechać w niedziel, stary wykrywacz wezmę przewietrzyć bo ACE w naprawie. Zrobi sie rekonesans może jakaś miejscówka sie znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 I własnie o to chodzi gojgoj mały rekonesans w poszukiwaniu miejscowki.Jeszcze troche i pola będą zasiane awięc trzeba szukac miejsca na gorące letnie wypadypzd wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 Ja już chyba coś znalazłem, wychodzi tam pierwsza wojna,a miejscowa nie na polu. Zgadamy sie na najbliższym wypadzie co i jak.Pozdrawiam QB@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 dawid isiu jedziecie w sobote dajcie znac qb czy ty piszesz sie na wyjazd jak tak to daj znac czy w sobote ci pasuje wajcha a ty w sobote jedziesz jak mozesz to daj znac yarek a co z tobom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 koledzy co z wami niema chetnych na wyjazd odezwijcie sie dajcie jakikolwiek znak ze zyjecie bo dzis widziałem tylko jarka wiec wiem ze jarek zyje a co z reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 ja w sobotę nie mogę ale na niedziele się pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 no koledzy to dwoje jeszcze zyje a co z resztą kto morze w sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 Witam kk 67 to bydz na morgach o 7:30 pod sklepem tam kolo mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 okk ale czekej pod szkoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 Na gorce taki bialy sklep to kolo niego czekaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 Ja sie moge z wami jutro wybrać, o której przejeżdżacie przez Niwke ?? I w czyim samochodzie by sie miejsce znalazło ??Pozdrawiam Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 Witam. Ja też jutro jadę. Będę po isia przed realem rano. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 kuba czkaj koło koscioła na niwce tam obok ronda jest sklep z czesciami do daewo czekaj obok tego sklepu 7 50 rano srebrny ford mondeo kombi mam wolne miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 no to chyba zabierzemy się w jedno auto co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 nie kojarze gdzie, już sie umowilem z Mateuszem, weżmie mnie z przystanku ok 7:20 - :40, Myślałem że jedziemy jednym autem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 no właśnie zabierzemy się na jedno auto i będzie git! w 4 nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 Gojgoj co z jutrem ja dzisiaj pracuje od 14 do 22.30 .Ja nie mam do ciebie telefonu,zadzeon i mi podasz twoj,to dogadamy szczeguły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 15 Marzec 2008 Autor Share Napisano 15 Marzec 2008 a jaaaa:(:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 suchy jedziesz jutro z nami? wajcha napisz wieczorem czy jedziemy i czy przyjedziesz do Mysłowic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 Adrian, a kto jedzie ? ja mam jutro czas i chętnie sie z wami wybiore, mimo niezbyt trafionego sprzętu na drobnice .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 15 Marzec 2008 Autor Share Napisano 15 Marzec 2008 nie mam zielonego pojecia czy jade, a o ktorej chcecie jechac? bo ja w domu bede najszybciej po 8 rano%%%:(ew. zadzwonie rano do Jarka czy jest w domQ i skoczymy gdzies w okolice ale jeszcze nie wiem w jakim stanie wroce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 WitamNo żyję ale trochę jestem zajety. Piszcie co wam wyszło.PozdrawiamYarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.