isiu66 Napisano 28 Luty 2008 Napisano 28 Luty 2008 witam zrobiłem poprawke loga co o tym myslicie ????
isiu66 Napisano 28 Luty 2008 Napisano 28 Luty 2008 a tło mozna sobie dobrac jakie chcecie :) a w teren moge jechac w niedziele bo w sobote nie dam rady bo bede po noce :/
suchy ss Napisano 28 Luty 2008 Autor Napisano 28 Luty 2008 Panowie jesli mamy byc dokladni to powinno byc Oszach Team Mysłowice;]:P:P:P nie zebym byl upierdliwy:D Super ze ktos sie podjol wyzwania zrobienia logo Naszej ekipy, mysle ze pierwsza mysl najleprze:) ja namierzylem sklep gdzie na koszulkach aklejaja" napisy jakie sie chce, i szukam w necie kogos kto sie zajmuje robienie naszywek;]
mlodyx81 Napisano 28 Luty 2008 Napisano 28 Luty 2008 Panowie jeśli można to fajne jest to okrągłe bez herbu
yarek Napisano 28 Luty 2008 Napisano 28 Luty 2008 WitamJa nadal uważam, że pierwsze logo było najlepsze ale w kwadracie. I bez herbu.Ps. Tomek za co dostałeś czerwoną kartkę?
kk 67 Napisano 29 Luty 2008 Napisano 29 Luty 2008 wajcha a co z wyjazdem w sobote bierun może być daj znać albo zadzwoń jestem do 10 45 potem ida do roboty suchy gdzie sie podziewałes tyle czasu
isiu66 Napisano 29 Luty 2008 Napisano 29 Luty 2008 Witam no wajcha planuje jakis wyjazd ale tylko sprawdzic mteren czy cos tam bedzie wychodzic a wlasnie moldy masz gg jesli tak to podaj pzd Rafał
yarek Napisano 29 Luty 2008 Napisano 29 Luty 2008 witamWajcha, gdzie jedziecie i o której?Ma kurde lać od rana?Dawid też jedziesz? Jak tak to zadzwoń. Jakby nie lało to też bym gdzieś wyskoczył do południa. Mam już naprawionego Samuraja.PozdrawiamJarek
gojgoj Napisano 29 Luty 2008 Napisano 29 Luty 2008 wajcha chciał jechać w niedziele nie w sobotę, tak mi sie coś wydaje.
wajcha Napisano 29 Luty 2008 Napisano 29 Luty 2008 Jutro nie moge bo pracuje,a w niedziele wszystko zależy od pogody
gojgoj Napisano 29 Luty 2008 Napisano 29 Luty 2008 yarek jak byś miał miejsce to pojechał bym z tobą jutro, oczywiście zależy od pogody. Wajcha kościan też pisze sie na niedziele jak pogoda pozwoli. Do muzeum przywieźli moździerz trzeba by było iść fotki porobić
yarek Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 Ja nie jechałem bo lało, a jutro ma być jeszcze gorzej.Zobaczymy ranoPozdrawiamJarek
wajcha Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 Panowie amba fatima prysznic z nieba to już zaczyna byc denerwujące,moja psychika zaczyna padać.Z niedzieli nici.Załamany wajcha pozdrawia wszystkich.
NEPTUNAK Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 JESLI JUTRO BYSCIE JECHALI PISAł BYM SIE ALE WATPIE BY BYLA POGODA.SORY ZA CAPSA
gojgoj Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 jutro pogoda nie będzie lepsza a nawet to będzie strasznie mokro na polach (no podobno kąpiele błotne są zdrowotne). Czytaliście w gazecie o Czy giełda staroci zniknie z Bytomia?" jak nie to mam skan mogę wysłać na e-maila. Pozdrawiam.
yarek Napisano 2 Marzec 2008 Napisano 2 Marzec 2008 A ja byłem wczoraj na giełdzie.Początkowo nie lało, a potem przyszła ta nawałnica. Do auta miałem jakieś 200 metrów, ale zanim do niego dobiegłem zmokłem jak cholera.Ps. W przyszłym tygodniu wypad w niedzielę.
wajcha Napisano 2 Marzec 2008 Napisano 2 Marzec 2008 Cały tydzien fajnie a w wekend pada jakies fatum czy co.yarek niedziela mi pasuje tylko zeby była pogoda.W srode ide do koscioła prosic o pogodepzd wajcha
suchy ss Napisano 2 Marzec 2008 Autor Napisano 2 Marzec 2008 Pogoda koszmarna:(Panowie a za tydzien nie jest czasem gielda w Dabrowie?jesli ktos z Was by jechal to byl bym chetny:)a co do niedzieli tozobaczymy co sie urodzi":)
wajcha Napisano 2 Marzec 2008 Napisano 2 Marzec 2008 Za tydzien giełdy w Dabrowie nie ma.Natomiast jest w trzecia niedziele miesiąca.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.