Skocz do zawartości

Katowice Oszacht Team 2008

suchy ss

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 435
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
a tło mozna sobie dobrac jakie chcecie :) a w teren moge jechac w niedziele bo w sobote nie dam rady bo bede po noce :/
Napisano
Panowie jesli mamy byc dokladni to powinno byc Oszach Team Mysłowice;]:P:P:P nie zebym byl upierdliwy:D Super ze ktos sie podjol wyzwania zrobienia logo Naszej ekipy, mysle ze pierwsza mysl najleprze:) ja namierzylem sklep gdzie na koszulkach aklejaja" napisy jakie sie chce, i szukam w necie kogos kto sie zajmuje robienie naszywek;]
Napisano
Witam
Ja nadal uważam, że pierwsze logo było najlepsze ale w kwadracie. I bez herbu.

Ps. Tomek za co dostałeś czerwoną kartkę?
Napisano
wajcha a co z wyjazdem w sobote bierun może być daj znać albo zadzwoń jestem do 10 45 potem ida do roboty suchy gdzie sie podziewałes tyle czasu
Napisano
Witam no wajcha planuje jakis wyjazd ale tylko sprawdzic mteren czy cos tam bedzie wychodzic a wlasnie moldy masz gg jesli tak to podaj

pzd Rafał
Napisano
witam
Wajcha, gdzie jedziecie i o której?
Ma kurde lać od rana?
Dawid też jedziesz? Jak tak to zadzwoń. Jakby nie lało to też bym gdzieś wyskoczył do południa. Mam już naprawionego Samuraja.
Pozdrawiam
Jarek
Napisano
yarek jak byś miał miejsce to pojechał bym z tobą jutro, oczywiście zależy od pogody. Wajcha kościan też pisze sie na niedziele jak pogoda pozwoli. Do muzeum przywieźli moździerz trzeba by było iść fotki porobić
Napisano
Panowie amba fatima prysznic z nieba to już zaczyna byc denerwujące,moja psychika zaczyna padać.
Z niedzieli nici.
Załamany wajcha pozdrawia wszystkich.
Napisano
jutro pogoda nie będzie lepsza a nawet to będzie strasznie mokro na polach (no podobno kąpiele błotne są zdrowotne). Czytaliście w gazecie o Czy giełda staroci zniknie z Bytomia?" jak nie to mam skan mogę wysłać na e-maila. Pozdrawiam.
Napisano
A ja byłem wczoraj na giełdzie.
Początkowo nie lało, a potem przyszła ta nawałnica.
Do auta miałem jakieś 200 metrów, ale zanim do niego dobiegłem zmokłem jak cholera.
Ps. W przyszłym tygodniu wypad w niedzielę.
Napisano
Cały tydzien fajnie a w wekend pada jakies fatum czy co.
yarek niedziela mi pasuje tylko zeby była pogoda.
W srode ide do koscioła prosic o pogode
pzd wajcha
Napisano
Pogoda koszmarna:(Panowie a za tydzien nie jest czasem gielda w Dabrowie?jesli ktos z Was by jechal to byl bym chetny:)a co do niedzieli tozobaczymy co sie urodzi":)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie