yarek Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 WitamA skąd dokładnie jesteś kolego Młody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyx81@op.pl Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 Dąbrówka Mała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 Witam o widze ze mamy nowego członka w naszej ekipie :) a czym dokładnie sie interesujesz młody ???? pzd Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 Ha, można kolegę gdzieś zabrać, jak ma jakieś miejscówki.He, he. Żartuję Tomek, chodziłeś już z wykrywaczem czy to dopiero początki?Ps. Panowie nasz wątek powinien nazywać się Mysłowice Oszacht TeamJak się przeprowadzę to tylko Neptunak będzie z Katowic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 yarek masz racje trzeba by było zmienic nazwe i zrobiłem logo tez takie pic na oko hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 logo ok zmiana nazwy ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 Isiu logo jest extra.Dobrze by było gdyby napisy były symetryczne i bez daty (bo co? tylko w 2008 roku będziemy?)Zrób może tak: MYSŁOWICE I I I OSZACHT TEAM Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyx81 Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 Witam kupiłem MASTERA w ubiegłym tygodniu nic konkretnego nie znalazłem,narazie chodze głównie żeby sprawdzić jego ustawienia.Zawsze jak gdzieś jade to mam dwa miejsca wolne w samochodzie.Moja żona też się tym zaraziła.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 WitamZ mojej strony dopilnuje tego aby isiu poprawił to logo bo naprawde byłoby fajnie mieć takie coś na koszulce lub czapeczce.Młodyyx witamy w teamie,mysle ze będziesz uczesniczył w naszych wyprawach .A tak na marginesie morze znasz jakies miejsca warte odwiedzenia??pzd wajchaps suchy chyba zapadł w sen zimowy i nie odzywa sie SUCHY OBUDZ SIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 Witam wszystkich, no no to ekipa sie powiększa. Pobawiłem się tym co zrobił isiu luknijcie i oceńcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 Ja bym zostawił układ kwadratowy, nie koło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 yarek podzielam twoje zdanie kwadrat jest lepszym rozwiazaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyx81 Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 Witam niestety nie znam fajnych miejsc.Myśle nad ruinami w Piorunkowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyx81 Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 C o tym myślicie,był tam ktoś z was??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 młodyx z doswiadczenia wiem że same ruiny nie sa dobrym materiałem do poszukiwan w jakiej jest to okolicy i czy tam sa pola orne,jesli tak i teren mało zamieszkany to warto sprubowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyx81 Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 No to raczej odpada nie byłem tam ale to jest w jakiejś wsi w opolskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyx81 Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 Byliście może w Krzystkowicach???wbij gogle Krzystkowice bunkry film i oglądnijcie film na wrzuta.pl-tag-krzystkowiceNieżle to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 witam kwadrat lepiej wyglada niz kolo a ten rok to tylko tak napisalem ale zrobilem jeszcze jedno logo i jak podoba sie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 Ja bym dał KATOWICE- Mysłowice ale to tylko moje przemyślenia. Oszacht leży miedzy.Ale logo ekstra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 Moim zdaniem odpada. Jak już widzę napis stowarzyszenie to mnie coś bierze. Zaraz powstaną legitymacje członkowskie, będziemy płacić składki itp. Pierwszy pomysł moim zdaniem był najlepszy.Ale trzeba by głosować.Pozdrawiam ekipę.Yarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 koledzy planujecie jakis wypad w sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 WitamMa lać w weekend.Chyba będzie dupa z wyjazdu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Jak aura pozwoli to w niedziele planuje mały lokalny wypadzik co wy na to ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 ja sie pisze na sobotę lub niedziele. Wajcha gdzie masz plany jechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 gojgoj cudze chwalimy swego nie znamy Bierun stary to strzał w dziesiątke jest tam pare miejsc bardzo ciekawych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.