wajcha Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 No no twardziel z ciebie kk 67.No i widze ze na krasowach fajne fanty wychodza.Jestem pełen podziwu dla twojej determinacji.Pozdrowienia dla wszystkich a szczegulnie dla kk 67 hm twardy z ciebie zawodnikwajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 dzięki za uznanie ale wiecie to kopanie to jak narkotyk pogoda czy deszcz kopać sie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 WitamGratulacje, aż się wierzyć nie chce, że to wyszło na Krasowach.I pomyśleć, ze już wkrótce to będzie moja okolica.PozdrawiamYarekPs. Po cholerę jeździć na Jurę - stany monetek o niebo lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 panowie te austryjaki wyszły w jednym miejscu razem z śmieciami wiec je ktos wyzucił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 Witam no kk 67 gratulacje za ładne moneciaki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 Panowie robi sie pogoda,myslicie cos o wekendzie.ja proponuje niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Hej. Ja też bym ruszył 4 litery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 21 Luty 2008 Autor Share Napisano 21 Luty 2008 Panowie ja raczej w piatek moglbym jechac a co do niedzieli to nie wiem ale raczej nie:/ jutro powinienem wszystko wiedziec! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 WitamSamuraj stoi nadal w warsztacie, jak nie dojdzie dzisiaj część ja odpadam. le jak przyjdzie to bardziej pasowałaby mi sobota.PozdrawiamJarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Witam ja odpadam bo włiked pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Mi pasuje niedziela tylko auta nie będę miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Witam ja moge tylko w niedziele bo w sobote pracuje.Mysle ze jutro doprecyzujemy wypad.kk67 a co ty na to.pzd wajchaps NEPTUNAK jak tylko spotkam sie z yarkiem to przekaze mu ten materiał o giszowcu 27 1 1945 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 OK dzięki Wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 22 Luty 2008 Autor Share Napisano 22 Luty 2008 Wajcha, kk67 w ten wekkend nie pojedzie:( mi takze sobota raczej bradziej pasuje bo w niedziele do pracy ide:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 Kościan w niedziele też może jechać teraz tylko czy wajcha pojedziesz autem (ja będę nie w stanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 22 Luty 2008 Autor Share Napisano 22 Luty 2008 a nie wiecie jak wajcha pracuje?to bym zadzwonil do niego i sie dowiedzial.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 Witam pisze tak puzno bo mam problemy z kompem. Co do wypadu jutro po południu wszystko dogramy,mysle ze wyjazd gdzies o godzinie 6.30 ale to jeszcze dogadamy .Autem ja pojadepzd wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 23 Luty 2008 Autor Share Napisano 23 Luty 2008 ok ok:) no to czekamy na dokladne info:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 WitamChwalcie się chłopaki wynikami z wyprawy.Sorki Dawid, że nie odpisałem ale twojego esa zobaczyłem dopiero dzisiaj w południe.pozdrawiamYarekPs. Gdzie byliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 yarek chyba odćieli im internet albo g...... znależli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 Witam. kiepskie fanty wychodziły nawet nie ma czym sie chwalić jedno sreberko znalazłem tylko ktoś zrobił z niego podkładkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 jeszcze parę monetek i jeden medalik tylko jeszcze leżą w oliwce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 Nie był to wypad powalający na kolana ale dobra zabawa piękne plenery no i żuberek zrekompensowały nam niedostatek w fanty.A powychodziły boratynki miedziana obrączka gużiki ,sreberko i wiele innych popierdułek.poz.wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 WitamIleś kopiejek, ale po średnicy można określić nominał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyx81@op.pl Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 Witam jestem tu nowy pare dni temu kupiłem Mastera IIImoże wybiore sie kiedyś z wami to będzie mój pierwszy sezon.Z góry dziękuje Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.