wojna1939 Napisano 8 Styczeń 2008 Autor Napisano 8 Styczeń 2008 Chwała,z cyklu ogłoszenia:w sobotę, o mniej więcej 19 spotykamy się w Zaciszu. Jeśli ktoś jest chętny - proszę bardzo. Żeby się z nami zobaczyć trzeba nas odnaleźć wśród tłumów karnawałowej gawiedzi...samo miejsce spotkania jest pewnie znane wszystkim - jeśli nie... itd.Bywajcie więc i do miłego.
Spiderski Napisano 9 Styczeń 2008 Napisano 9 Styczeń 2008 Witam!!!Ja myślę, że się zobaczymy, odnajdziemy wśród tłumu (nie będzie chyba z tym najmniejszego problemu). Ja się stawię na kilka małych chwil, coby, nie było Wam smutno i żle.pozdrArtur
czarnykot Napisano 9 Styczeń 2008 Napisano 9 Styczeń 2008 ojjj.... i znów Was nie spotkam...(a chciałbym poznać)... o 19:00 to już na studniówce mojej dziewczyny będę balował;] akurat chyba i polonez będzie o tej porze;] Witam w nowym poście:)pozdrawiam
zaku Napisano 9 Styczeń 2008 Napisano 9 Styczeń 2008 Ja mam studniówke, na szczęście dopiero 25-ego. Hehe:] więc pozdrawiam balangowiczówi do zobaczenia..
wojna1939 Napisano 9 Styczeń 2008 Autor Napisano 9 Styczeń 2008 Chwała,czyżby chęci poznawcze w narodzie ginęły - następna taka okazja wspólnego spotkania nie prędko się da zorganizować (podkreślę - w tak doborowym gronie) hi hi...a zapowiada się jak zwykle - ciekawie i wesoło...M.
dariusy Napisano 10 Styczeń 2008 Napisano 10 Styczeń 2008 eh,ja mialem studniowke 12 lat temu,piekne czasy.Do K-lina niestety nie przyjade:(No chyba ze na wyprawę" :)
wojna1939 Napisano 10 Styczeń 2008 Autor Napisano 10 Styczeń 2008 Chwała,jak widać - nie poznamy nowych twarzy - sami indywidualiści", a szkoda...M.
camene Napisano 12 Styczeń 2008 Napisano 12 Styczeń 2008 Witam.Chciałbym dotrzeć na spotkanie,ale nie jestem pewien czy to zrobię ponieważ walczę od kilku dni z chorobą.Umieszczam adresik ciekawej stronki. http://www.polskaludowa.com/index.htmWarto na nią zajrzeć.Pozdrawiam.
Jarosław Napisano 13 Styczeń 2008 Napisano 13 Styczeń 2008 WitamImprezka wczorajsza przednia była .Ale niestety nie wytrzymałem i musiałem to zrobić dziś . Oto 1/6 Taler 1823 A .Jako pierwsza nawet rant grawerowany ma , dość ładna jak na katalogową ;)pozdrawiam ...J...
wojna1939 Napisano 15 Styczeń 2008 Autor Napisano 15 Styczeń 2008 Chwała,Jarosławie, przecież odgrażałeś się, że w niedzielę nie pracujesz hi hi... ładne te krążki.Der K. - podeślij mim fotki 5 pierwszych guzików (wg kolejności w galerii) i zdjęcia blaszek od Ciebie - potrzebne sa do powiększeń.Luger - już niebawem zamieszczę Twoje opisy do zdjęć Koszalina.Niedzielna wyprawa do B. stoi pod znakiem zapytania...jestem jednak dobrej myśli (tym bardziej, że mógłbym wyskoczyć ha ha).Czekam na konstruktywne wieści - M.
Jarosław Napisano 15 Styczeń 2008 Napisano 15 Styczeń 2008 Witam(Wojna)zobacz tą , tak dla odmiany wrzucam bo aż jestem zaskoczony tą różnorodnością w tym katalogu tych monet .P.S oczekuje wiosny ;)pozdrawiam wszystkich ...J...
wojna1939 Napisano 15 Styczeń 2008 Autor Napisano 15 Styczeń 2008 Chwała,Leon, właśnie Ciebie wspominaliśmy na spotkaniu, może w końcu się kiedyś spikniemy...M.
Jarosław Napisano 23 Styczeń 2008 Napisano 23 Styczeń 2008 WitamOstatnio przeglądając katalog zauważyłem 1/48 Taler 1765 A troszkę innego od pozostałych co mnie zainteresowało to wybita data i delikatny rant monety co w pozostałych nie występuje .Panowie co tak cichutko nikt nigdzie nie spaceruje , od ostatniej bibki w zaciszu wszystko zamarło .Chętnie gdzieś bym się wybrał bo już nudy w domku .pozdrawiam .. J...
wojna1939 Napisano 24 Styczeń 2008 Autor Napisano 24 Styczeń 2008 Chwała,widać zaciszne spotkania niektórym nie służą hi hi...pogoda na spacery nawet nawet - tylko ten czas...Ten łik-end muszę zostać w domu (ani dalsze, ani bliższe spacery mnie nie wyciągną z domu), ale życze powodzenia pozostałym wybierającym się na ekskursje i liczę na kilka słów relacji.M.
LeoN_39-45 Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 Co do spotknia jestem an tak tylko musze wiedziec roche " wczesniej
piotrek.klon Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 Witam wszystkich.Jakoś się zgapiłem i nie dojrzałem, że już vol. XII funkcjonuje. Załączam takie foto fancika ostatnio wyciągniętego. Niestety w Kołobrzegu... Pozdro:)
wojna1939 Napisano 31 Styczeń 2008 Autor Napisano 31 Styczeń 2008 Chwała, a gdzież to w Kołobrzegu sprzedają takie naszyjniki hi hi...czy poza tym nic innego nie wyszło ciekawego? Cóż to za parcie na Kołobrzeg? Czyżby u nas nie było ciekawych miejscówek?M.
piotrek.klon Napisano 31 Styczeń 2008 Napisano 31 Styczeń 2008 W naszym pięknym mieście ciężko o takie... Ale to nie z ziemi:P Wisiało na ścianie u jednego znajomego w warsztacie...Niestety pusta. Jak powiedział, że na złom oddał 20 łusek dużego kalibru to mi ciśnienie skoczyło...Ma ktoś z bractwa neodym?? Mam fajną miejscówkę, kasa na neo niedługo będzie ale nijak nie wiem jak go bezpiecznie zamocować. Wiem że na forum jest tego pełno, ale nie chcę stracić palców przy montażu.Pozdro:)Piotrek
czarnykot Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 swój zamontowałem tak :) czepliwy jest skubaniec ;>
wojna1939 Napisano 1 Luty 2008 Autor Napisano 1 Luty 2008 Chwała,czarnykot: całkiem fajny sposób mocowania, jakieś zadowalające efekty trałowania bajorek? U nas to nie wygląda chyba najlepiej? - chodzi o miejsca, gdzie możnaby cokolwiek wyłowić.M.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.