Rumburak Napisano 8 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2008 Czy nie ma w tym roku rekonstrukcji Przełamanie na MRU? Chyba zawsze w okolicach 20 stycznia była? Cigacic też nie ma od dwóch lat. Kiepsko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 Kolega Rumburak swego czasu bardzo naigruwał się z Cigacic. teraz kolega zatęsknił??? O, jak miło :-)Pozdrowienia dla kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumburak Napisano 8 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2008 He, he, toś mi dosolił. Serio się naigrywałem? Widocznie tak... Ale mówiąc szczerze nawet kiepska rekonstrukcja jest lepsza od braku rekonstrukcji ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 Twoja krytyka zawarła się w słowach:1. petarda odpalona z panzerschrecka o mało nie zabiła lub nie poraniła jednego "Niemca, bo kompletnie nie można było jej wycelować 2. pospsuł się samochód wiozący Rosjan i zdaje się nie doholował na pozycję do strzału ruskiego działa (nie wiem na 100 proc. bo byłem za daleko) 3. Publiczność jest bardzo daleko od rozgrywającej się potyczki, bo miejsce - wał nad rzeką - nie pozwala za bardzo na lepszą widoczność, polecam lornetki 4. Najgorszy to ten Bigos, bo to kompletny dziwak - szalał w czasie tej całej akcji i był niebezpieczny dla otoczenia 4. jeden z Ruskich biegł do ataku z papierosem (że też nie dostał zadyszki), a jeden z erkaemistów miał mega wielki mięsień piwny - powinien być generałem ruskim, a nie starszyną czy coś. Ale ogólnie warto się pojawić jak będzie śnieg. Tylko od Bigosa z daleka ;-)" - koniec cytatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 Dziś przez przypadek znalazłem takie zdjęcia z ostatniego ubiegłorocznego przełamania MRU" (grudzień 2007)http://www.bastiongrolman.org/foto/main.php?g2_itemId=1212ale czemu sie dowiedziałem o tym dopiero dzisiaj?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Przełamnie 2007 odbyło sie w styczniu...tylko ze tak powiem galerie robiłem w grudniu na nowo wiec daty sie powstawialy ..sorki moj blad..poprostu musze zaakutalizowac..daty..:dpzodrawiamgoralSGRH 3 Bastion Grolman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 To taki myk;D . Czekamy na następne przełamanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
advertus Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 w kwestii pytania Kolegi Rumburaka - moze jednak organizatorzy ubiegłorocznego przełamania mają jakies dobre informacje - będzie czy nie będzie w tym roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 Właśnie,rozwiejcie mgłę tajemnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 Z wielką przykrościa informuje oficjalnie iż operacji Przełamanie 2008" na terenie trasy turytycznej PzW 717 FFOWB Piewno w tym roku nie będzie. goralSGRH 3 Bastion Grolman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 A jednak coś było.Widziałem w lokalnej telewizji.Więc o co chodzi ???Co się dzieje w Pniewie??????????Czyżby jakaś akcja partyzancka, kub odziałów OKOKONO??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 A jednak coś było.Widziałem w lokalnej telewizji.Więc o co chodzi ???Co się dzieje w Pniewie??????????Czyżby jakaś akcja partyzancka, lub odziałów OKOKONO??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 A jednak coś było.Widziałem w lokalnej telewizji.Więc o co chodzi ???Co się dzieje w Pniewie??????????Czyżby jakaś akcja partyzancka, lub odziałów OKOKONO??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.