Rumburak Napisano 8 Styczeń 2008 Autor Napisano 8 Styczeń 2008 Czy nie ma w tym roku rekonstrukcji Przełamanie na MRU? Chyba zawsze w okolicach 20 stycznia była? Cigacic też nie ma od dwóch lat. Kiepsko...
Hansdekawka Napisano 8 Styczeń 2008 Napisano 8 Styczeń 2008 Kolega Rumburak swego czasu bardzo naigruwał się z Cigacic. teraz kolega zatęsknił??? O, jak miło :-)Pozdrowienia dla kolegi.
Rumburak Napisano 8 Styczeń 2008 Autor Napisano 8 Styczeń 2008 He, he, toś mi dosolił. Serio się naigrywałem? Widocznie tak... Ale mówiąc szczerze nawet kiepska rekonstrukcja jest lepsza od braku rekonstrukcji ;-)
Hansdekawka Napisano 8 Styczeń 2008 Napisano 8 Styczeń 2008 Twoja krytyka zawarła się w słowach:1. petarda odpalona z panzerschrecka o mało nie zabiła lub nie poraniła jednego "Niemca, bo kompletnie nie można było jej wycelować 2. pospsuł się samochód wiozący Rosjan i zdaje się nie doholował na pozycję do strzału ruskiego działa (nie wiem na 100 proc. bo byłem za daleko) 3. Publiczność jest bardzo daleko od rozgrywającej się potyczki, bo miejsce - wał nad rzeką - nie pozwala za bardzo na lepszą widoczność, polecam lornetki 4. Najgorszy to ten Bigos, bo to kompletny dziwak - szalał w czasie tej całej akcji i był niebezpieczny dla otoczenia 4. jeden z Ruskich biegł do ataku z papierosem (że też nie dostał zadyszki), a jeden z erkaemistów miał mega wielki mięsień piwny - powinien być generałem ruskim, a nie starszyną czy coś. Ale ogólnie warto się pojawić jak będzie śnieg. Tylko od Bigosa z daleka ;-)" - koniec cytatu.
to17071990 Napisano 8 Styczeń 2008 Napisano 8 Styczeń 2008 Dziś przez przypadek znalazłem takie zdjęcia z ostatniego ubiegłorocznego przełamania MRU" (grudzień 2007)http://www.bastiongrolman.org/foto/main.php?g2_itemId=1212ale czemu sie dowiedziałem o tym dopiero dzisiaj?...
goral Napisano 9 Styczeń 2008 Napisano 9 Styczeń 2008 Przełamnie 2007 odbyło sie w styczniu...tylko ze tak powiem galerie robiłem w grudniu na nowo wiec daty sie powstawialy ..sorki moj blad..poprostu musze zaakutalizowac..daty..:dpzodrawiamgoralSGRH 3 Bastion Grolman
to17071990 Napisano 9 Styczeń 2008 Napisano 9 Styczeń 2008 To taki myk;D . Czekamy na następne przełamanie
advertus Napisano 11 Styczeń 2008 Napisano 11 Styczeń 2008 w kwestii pytania Kolegi Rumburaka - moze jednak organizatorzy ubiegłorocznego przełamania mają jakies dobre informacje - będzie czy nie będzie w tym roku?
goral Napisano 11 Styczeń 2008 Napisano 11 Styczeń 2008 Z wielką przykrościa informuje oficjalnie iż operacji Przełamanie 2008" na terenie trasy turytycznej PzW 717 FFOWB Piewno w tym roku nie będzie. goralSGRH 3 Bastion Grolman
Hansdekawka Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 A jednak coś było.Widziałem w lokalnej telewizji.Więc o co chodzi ???Co się dzieje w Pniewie??????????Czyżby jakaś akcja partyzancka, kub odziałów OKOKONO???
Hansdekawka Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 A jednak coś było.Widziałem w lokalnej telewizji.Więc o co chodzi ???Co się dzieje w Pniewie??????????Czyżby jakaś akcja partyzancka, lub odziałów OKOKONO???
Hansdekawka Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 A jednak coś było.Widziałem w lokalnej telewizji.Więc o co chodzi ???Co się dzieje w Pniewie??????????Czyżby jakaś akcja partyzancka, lub odziałów OKOKONO???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.