Wielka PL Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 Witam serdecznie,kijow przykro mi ale psinka zostaje u mnie.FAGIL te dwa twoje psiaki tez sa super : )Pozdrowionka dla wszystkich. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyg-zag Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 Wielki szacunek dla ratujących, takie opuszczone istoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000WATT Napisano 29 Październik 2008 Autor Share Napisano 29 Październik 2008 hhhhmm, ostatnio na priwa dostałem wiadomość że niby wklejam na forum fotki nie swoich znalezisk (nie wykopanych prze zemnie) :))))Jeśli ktoś tak uważa to po prostu niech mi to publicznie tu na forum udowodni !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000WATT Napisano 29 Październik 2008 Autor Share Napisano 29 Październik 2008 THE END :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.