irade Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2008 WitamW najbliższym czasie planuje zakup płaszcza WH m40 od Sturma i w związku z tym (dla pewnosci) mam pytanie.Czy jeśli noszę bluze rozmiar 48 to czy płaszcz też powinien być tego samego rozmiaru?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Ciekawa sprawa jest z rozmiarówką płaszczy w STURM’ie.Ja noszę mundur w rozmiarze 56 – więc logika podpowiadała by właśnie, że i płaszcz powinien być w takim samym (lub większym – bo przecież wchodzić pod niego powinien mundur, koszula, ewentualnie sweter podmundurowy) rozmiarze.A tu okazuje się, że najlepiej dopasowany do mnie jest płaszcz w rozmiarze 54.W związku z tym mam radę – jeżeli masz możliwość to przymierz rozmiary „sąsiadujące” z rozmiarem munduru, który nosisz i wtedy wybierz.PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irade Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2008 Dzięki Hindus za odpowiedź.Moze na Motobazarze w Łodzi uda się to załatwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek02 Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 jezeli nosisz bluze rozm 48 ijest ona dla ciebie dobra plaszcz w rozm 48 tez bedzie dobryTroche inaczej sprawa wyglada z rozmirami 52 i w gorePewnie Hindus nosi jedenz rozm powzyej 52 i wtedy tzreba uwazac ale w rozm 46, 48 i 50 powinien plaszcz byc taki sam jak bluza.PozdrawiamBartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.