irade Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Napisano 4 Styczeń 2008 WitamW najbliższym czasie planuje zakup płaszcza WH m40 od Sturma i w związku z tym (dla pewnosci) mam pytanie.Czy jeśli noszę bluze rozmiar 48 to czy płaszcz też powinien być tego samego rozmiaru?Pozdrawiam
Hindus Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 Ciekawa sprawa jest z rozmiarówką płaszczy w STURM’ie.Ja noszę mundur w rozmiarze 56 – więc logika podpowiadała by właśnie, że i płaszcz powinien być w takim samym (lub większym – bo przecież wchodzić pod niego powinien mundur, koszula, ewentualnie sweter podmundurowy) rozmiarze.A tu okazuje się, że najlepiej dopasowany do mnie jest płaszcz w rozmiarze 54.W związku z tym mam radę – jeżeli masz możliwość to przymierz rozmiary „sąsiadujące” z rozmiarem munduru, który nosisz i wtedy wybierz.PozdrawiamHindus
irade Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Napisano 4 Styczeń 2008 Dzięki Hindus za odpowiedź.Moze na Motobazarze w Łodzi uda się to załatwić.
bartek02 Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 jezeli nosisz bluze rozm 48 ijest ona dla ciebie dobra plaszcz w rozm 48 tez bedzie dobryTroche inaczej sprawa wyglada z rozmirami 52 i w gorePewnie Hindus nosi jedenz rozm powzyej 52 i wtedy tzreba uwazac ale w rozm 46, 48 i 50 powinien plaszcz byc taki sam jak bluza.PozdrawiamBartek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.