Carpatian Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 Witam! W sumie już jakiś czas posiadam w/w rutusa, i jeśli można powiedzieć dyskryminacje mam w miare opanowana to ze statyka mam pewne kłopoty a mianowicie, gdy przelanczam wykrywacz w tryb statyczny to za kazdym razem gdy go resetuje caly czas pomrukuje (przeszkadzajac w wykrywaniu tych najglebszych znalezisk gdzie liczy nawet sie najmniejsze pisniecie wykrywacz) tylko czasami gdy go zresetuje srodkowym przyciskiem jest cisza i mozna skupic sie na wydawanych piskach czy malych pomrukach swiadczacych o metalu tkwiacym w ziemi. Wiem ze mozna likwidowac te pomruki pokretlem grunt czy czulosc ale zauwazylem ze wtedy wykrywacz robi sie miej czuly, (no chyba ze mi sie tylko tak wydaje?) Wiec prosze o pomoc w zlikwidowaniu tych pomruków lub przynajmniej ich wyciszeniu. Z gory dziekuje za pomoc!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLANK Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Może go wyżej trzymaj podczas zerowaniapzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carpatian Posted January 6, 2008 Author Share Posted January 6, 2008 Resetowalem juz go chyba na kazdej mozliwej wysokosci i zachowywal sie zawsze tak samo... :/ Nie wiem, a moze cos w opcjach trzeba pogrzebac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukalek Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 U mnie pomoglo to co napisal kolega BLANK. Zresetowalem wyzej i przy ziemi juz nie uczal". Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.