leszek84pp Posted January 3, 2008 Author Share Posted January 3, 2008 Witam,chciałbym się wdrożyć w temacie,niestety samodzielnie nic nie znalazłem odnośnie opisów do sygnatur złotniczych,wykopałem srebrne naczynie(kieliszek)stan opłakany,interesuje mnie czy była to rzecz wartościowa w swojej epoce ,a może zwykły badziew.pozdrawiam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek84pp Posted January 3, 2008 Author Share Posted January 3, 2008 troszkę inne ujęcie ,długo zastanawiałem się nad wyborem działu,jeśli zbłądziłem to przepraszam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelsamotyha Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 to proba srebra mam sztucce z taka sama proba(pamiatka po rodzicach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek84pp Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 witam,a czy na tych sztućcach jest może jakieś logo wytwórni,albo jakikolwiek napis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.