okejos Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Napisano 2 Styczeń 2008 robiąć porzadki w plikach i szukając pewnych zdjec z sentymentem patrzyłem na to co mi przeszło przez łapki... jak w piosence.. kiedy mysle co straciłem a co diabli wzieli..
okejos Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Napisano 2 Styczeń 2008 a ty smigło aircobry. reszta tzn wałi silnik w ziemi nie dalismy rady ruszyć
okejos Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Napisano 2 Styczeń 2008 a tu ogladałem mosina w pewnym muzeum zobaczcie rok i wytwórnię.....
okejos Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Napisano 2 Styczeń 2008 a tu wspomnienia spod skarzyska 2 pompy hpływaace honda wyrwały staw przez noc mimo ze rzeka obok płynęła
okejos Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Napisano 2 Styczeń 2008 taki mundurek i maaasa róznych sprzetów łózek polowych butów szamt czapek... i innego tałatajstwa.... i sladu po tym nie ma..... ech..
jaco25 Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 witam,okejos my ziomale dawaj foty,a tak poważnie to wrzuć coś co kopało się na początku tego wspaniałego sportu bo ty chyba weteran... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.