herrmateuss Napisano 29 Grudzień 2007 Autor Napisano 29 Grudzień 2007 Znalazłem taki o to futerał. Podejrzewam ze jest polski powojenny ale jako ze nie nie jestem zadnym specem prosilbymo wskazówke od jakiej lornety pochodzi.
herrmateuss Napisano 29 Grudzień 2007 Autor Napisano 29 Grudzień 2007 Znalazłem taki o to futerał. Podejrzewam ze jest polski powojenny ale jako ze nie nie jestem zadnym specem prosilbymo wskazówke od jakiej lornety pochodzi.
mietek Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 Tutaj sa zdjecia przedwojennego: http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=423091#526312 Ten Twoj ma zmeniony przedni pasek.Czy sa jakies sygnowania?
herrmateuss Napisano 30 Grudzień 2007 Autor Napisano 30 Grudzień 2007 Niestety sygnowań brak.Pasek przedni jasniejszy od reszty ale nie wyglada na samoróbke raczej na fabryczna robotę.
Pytanie
herrmateuss
Znalazłem taki o to futerał. Podejrzewam ze jest polski powojenny ale jako ze nie nie jestem zadnym specem prosilbymo wskazówke od jakiej lornety pochodzi.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.