emate Napisano 15 Styczeń 2004 Autor Napisano 15 Styczeń 2004 mam pytanie co mogło znajdować się w tym pomieszczeniu,głębokość około 1m na zamknięciach są metalowe kątowniki i dziwny nalot na nich.
emate Napisano 17 Styczeń 2004 Autor Napisano 17 Styczeń 2004 tak próbowalem ale nic nie dało.podobno kolega wrzucił tam rozładowaną baterię r-14 i po 1 minucie bateria nadawała sie do uzycia.nie wiem czy jest to prawdą,ale tak słyszałem.
emate Napisano 15 Styczeń 2004 Autor Napisano 15 Styczeń 2004 mam pytanie co mogło znajdować się w tym pomieszczeniu,głębokość około 1m na zamknięciach są metalowe kątowniki i dziwny nalot na nich.
emate Napisano 15 Styczeń 2004 Autor Napisano 15 Styczeń 2004 też ciekawa kest ta beczka,zalana jest betonem i jak widać ma wycięcie prostokątne,beczek jest więcej
lucas Napisano 17 Styczeń 2004 Napisano 17 Styczeń 2004 Może sprawdź licznikiem Geiera, na allegro są aukcje z róznymi miernikami i dozymetrami.
emate Napisano 18 Styczeń 2004 Autor Napisano 18 Styczeń 2004 do szaman3 papier znalazlem ale boje sie ze wpadne, dzieki za pomoc
emate Napisano 16 Styczeń 2004 Autor Napisano 16 Styczeń 2004 tyle co wiem na ten temat to w tym miejscu stacjonowało radzieckie wojsko,pomieszczeń takich jest więcej a teren jest bardzo pilnowany.słyszałem ze w takich schowkach był przechowywany kobalt ale nie jestem pewien.
ERWIN Napisano 16 Styczeń 2004 Napisano 16 Styczeń 2004 Witam!Przypomina mi to chłodnie. W przegrody wsypywano lód. Może napisz coś o tym obiekcie, czy jest naziemny czy podziemny itp, to może uda się powiedzieć coś więcej.
Pytanie
emate
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.