kuba321 Napisano 27 Grudzień 2007 Autor Napisano 27 Grudzień 2007 Ostatnio w terenie złamałem podłokietnik do XLT. Swego czasu PROSCAN pisał, że nie opłaca się kupować nowego (którego i tak nigdzie nie można kupić) bo podobno jest kosmicznie drogi. Chciałbym dzisiaj dogiąć z blachy podobny, ale stary gdzieś posiałem :/ Jeśli ktoś z Was zechciałby mi pomóc to proszę zmierzcie podłokietnik i podajcie mi wymiary. Będę super wdzięczny. ...CirrusCX
sloneczny Napisano 27 Grudzień 2007 Napisano 27 Grudzień 2007 Znalazłem taki podłokietnik na Allegro ponoć UNIWERSALNY :DA tak na poważnie, to nie możesz sobie zrobić wg własnego uznania może zrobisz wygodniejszy. Raczej nie łudź się że podrobisz oryginał i nikt się nie kapnie.
kuba321 Napisano 27 Grudzień 2007 Autor Napisano 27 Grudzień 2007 Dzięki kolego :]]]] Nie chodzi mi o kapnięcie", tylko o wygodę. Oryginalny podłokietnik jest bardzo dobrze wykombinowany. Chodzi mi o konkretne wymiary. Jak na razie chodzę na uchwycie od kuli dla inwalidów :/ Ale jest płytsza, bez paska i ręka szybko się męczy :// ...CirrusCX
sloneczny Napisano 27 Grudzień 2007 Napisano 27 Grudzień 2007 Ponoć to spora dolegliwość, znalazłem nawet podłokietniki ze stali nierdzewnej specjalnie do Whhite'sa i Minelaba. Jest podany rozmiar sztycy i grubość blachy ale nie ma innych wymiarów.
rudolf Napisano 27 Grudzień 2007 Napisano 27 Grudzień 2007 Ja dorobiłem w moim xlt za pierwszym razem wyszla mi lipa,a za drugim bardzo wygodny i z paskiem Pro Scan wołał mi za drogo za oryginał.Jestem leniwy po swiętach nie chce mi się fotki robić .
zbyniek Napisano 31 Grudzień 2007 Napisano 31 Grudzień 2007 Szkoda kasy na to lepiej zrobić sobie samemu, dopasujesz jak chcesz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.