Skocz do zawartości

Koledzy pomóżcie...

kuba321

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ostatnio w terenie złamałem podłokietnik do XLT. Swego czasu PROSCAN pisał, że nie opłaca się kupować nowego (którego i tak nigdzie nie można kupić) bo podobno jest kosmicznie drogi. Chciałbym dzisiaj dogiąć z blachy podobny, ale stary gdzieś posiałem :/

Jeśli ktoś z Was zechciałby mi pomóc to proszę zmierzcie podłokietnik i podajcie mi wymiary. Będę super wdzięczny.
.
.
.
CirrusCX
Napisano

Znalazłem taki podłokietnik na Allegro ponoć UNIWERSALNY :D

A tak na poważnie, to nie możesz sobie zrobić wg własnego uznania może zrobisz wygodniejszy. Raczej nie łudź się że podrobisz oryginał i nikt się nie kapnie.

Napisano
Dzięki kolego :]]]] Nie chodzi mi o kapnięcie", tylko o wygodę. Oryginalny podłokietnik jest bardzo dobrze wykombinowany. Chodzi mi o konkretne wymiary. Jak na razie chodzę na uchwycie od kuli dla inwalidów :/ Ale jest płytsza, bez paska i ręka szybko się męczy ://
.
.
.
CirrusCX
Napisano

Ponoć to spora dolegliwość, znalazłem nawet podłokietniki ze stali nierdzewnej specjalnie do Whhite'sa i Minelaba. Jest podany rozmiar sztycy i grubość blachy ale nie ma innych wymiarów.

Napisano
Ja dorobiłem w moim xlt za pierwszym razem wyszla mi lipa,a za drugim bardzo wygodny i z paskiem Pro Scan wołał mi za drogo za oryginał.Jestem leniwy po swiętach nie chce mi się fotki robić .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie