tymoteusz Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 Witam ponownieW odpowiedzi do postu Pana (huk 100) , nie dałem tu żadnego pomysłu, albo jesteś młodym człowiekiem albo poprostu nie znasz się na konstrukcji broni. Nie zwracam Ci uwagi, post poprstu swój napisałem patrząc jako konstruktor broni na te(przerobione cudowne egzemplarze)-niestety na zawód mój nie trafiłes i chyba nie trafisz:) ale miło, że zwróciłeś uwagę na moja wypowiedź. Przyznam ci rację w określeniu tych, cytuję sikunów" jesli masz na mysli ludzi co robia takie rzeczy a potem sprzet ten używany jest w złej wierze.....Co do rozróżnienia bandyty od kolekcjonera, to wręcz moja int. pozwlala mi na rozrónienie tych dwóch postaci bo sam jestem kolekcjonerem, ale jak zadajesz takie pytania....hmmm sam osąd należy do ciebie.W nawiązaniu do wypowiedzi (p. Mike Kovalski) nie wiem co miałeś na mysli mówiąc odlew aluminiowy - ale jesli był to odlew szkieletu np. rewolweru to niestety prawo swoje mówi:)P.S. Mike Kovalski podam ci przykład - wytrzele raz może kilka razy z rurki aluminiowej - władza ta nasza dzisiejsza ma mi to zabrać czy nie? ach zapomniał bym - do tego potrzebne młotek-kawałek punktaka ....może silny uchwyt na rurkę??? Pozdrawiam
a.korbaczewski Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 ale wiatrówke mieć mozna i co na odległosć 1m przy napadzie wystarczy
huk 100 Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 tymoteusz - dobra myslałem ze masz troche wiecej szarych komórek -pisząc o pistoletach sygnałowych-nara
huk 100 Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 i jeszcze jedno g..... mnie obchodzi gdzie pracujesz wiecej takich [porad] nie wypisuj znawco broni-nara
huk 100 Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 młodzierzy uczcie sie od pan konstruktora tymoteusza-- podam ci przykład - wytrzele raz może kilka razy z rurki aluminiowej - do tego potrzebne młotek-kawałek punktaka ....może silny uchwyt na rurkę??? ----- a pózniej kupcie sobie białą laske -tez z aluminium-nara
huk 100 Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 az mi sie dłonie zaciskają-k.....a konstruktor sie znalazł-tu gnoje po 14lat siedzą na forum -a on świat odkrył nara
tymoteusz Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 huk - jesli juz to, niczego nowego nie wymyslam i porad nie daje, a cytując twe literówki: g....w....
Nowotny Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 Panie Tymoteusz, Coś mi się zdaje ze używacie niefachowego nazewnictwa.Sztucer myśliwski przerobiony z broni wojskowej (G43, mauser98, mosin) nie ma nic wspólnego z bronią samodziałową. Jako projektant zajmujący się tym zawodowo powinien Pan doskonale o tym wiedzieć (tak mi się przynajmniej wydaje)Huk 100 czy ty aby nie przesadzasz?
tymoteusz Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 Nowotny", tak masz rację , jednak ja okreslenie to uzyłem zgodnie z moimi wytycznymi (odgórnie narzucone ), nie ja je wymysliłem:)PozdrawiamP.S. Uważaj bo podałeś modele broni, które łatwo przerabiać i Huk 100" zagrzmi na Tobą:) hehe ale dzięki za słowo...:)
Nowotny Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 Zważywszy ze pisząc te słowa zastanawiałem się gdzie kupić popychacz zaworów do ciągnika Ursus C 360 który po odcięciu końcówek może służyć za....
gunrunner44 Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 z kolumny kierowniczej samochodu Zuk tez ponoc mozna cos wyczarowac:)
Nowotny Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 Nawet z tej wiatrówki Hatsan, trzeba tylko zdobyć rozwiertak.... i zmienić ....
administrator Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 Panowie, jest to wątek podwyższonego ryzyka, że się tak wyrażę... Więc trochę pohamujcie się i w opisach i w osobistych wycieczkach.
Nowotny Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 No w sumie to Admin ma racje, to nie jest forum rusznikarzy amatorów, tylko odkrywców. Jak ma byc nie na temat to lepiej niech będzie o odkrywaniu Agnieszki pod kocem a nie odkrywaniu jak z czegoś dozwolonego zrobic niedozwolone.
pik78 Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 ehhh i znowu admin wszystko popsoł ,a moglo byc tak ciekawie ...:\\jak to było z tym lisem z fraszki ? Juz był w kurniku ... ?!eehhhh :)
huk 100 Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 smiejcie sie smiejcie mam nadzieje ze wasze skarby siedzą teraz kołwas a nie w piwnicy z młotkiem he-pozdro
SIR MIKE Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 Panowie może mniej sprzeczek wiecej faktów,zdjęć broni ?
Australian Infantryman Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 Wracając do tematu... ta przeróbka SMLE może budzić mieszane uczucia...
Australian Infantryman Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 Może nie brzydale, ale jakieś bezduszne SMLE sportery.
michalczewski Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 A mi sie podoba ;) ostatnio i tak wyluzowales piku
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.