Skocz do zawartości

Tesoro Bandido II-opinie

Heruss

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Mam pytanie czy ktos posiada Bandido II i jak sie on sprawuje?
Wiem ze Tesoro to jdobra marka i chcialbym sie dowiedziec co na temat tego wykrywacza.
Pozdrawiam
PS.Czy wogole w Polsce ktos ma taki wykrywacz?
Napisano
ostatnio na ebay był taki , jak zaczełem szukać informacji o nim to w sieci jest mało , na stronie Tesoro inforacja szczątkowa
Napisano
Bandido II to wykrywacz, który ok. 3 lata temu został zastąpiony przez Eldorado. Było kilka odmian tego wykrywacza sprzedawanego również w Wielkiej Brytanii jako Laser (również kilka modeli). Miał on prawdziwy statyczny All Metal, czego już nie ma w Eldorado, gdzie All Metal potrzebuje niewielkiego ruchu cewki. Standartowa cewka 8 cali, ale bez problemu można wymieniać na większe czy mniejsze, ponieważ wykrywacz posiada manualne dostrojenie do gruntu. W Polsce może być ok. 5 egz.
Napisano
Dzieki za odpowiedzi.Na stronie Tesoro jest manual do tego wykrywacza, a na www.losttreasure.com w Field test jest test tego wykrywacza, ale mnie interesuje praca z tym wykrywaczem, jak sie sprawuje, poniewaz jestem jago posiadaczem (szczesliwym lub nie???:))), jeszcze go nie testowalem w terenie ale niedlogo to zrobie.Zreszta kupilem go na Ebay'u.
Raned dzieki za zainteresowanie wiem ze masz najlepsze pojecie o maszynach Tesoro.Co sadzisz na temat bandido?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie