Marti Napisano 13 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2004 Witam Wpadl mi w rece taki oto wieniec na czapke; moze ktos z Was potrafi okreslic z jakiego okresu pochodzi i jakim kraju byl uzywany?? pozdrawiam wszystkich Marti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti Napisano 15 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2004 Dzieki Jacoby za info;domyslam sie, ze chodzi o dolne zdieciez linku - tego niestety nie moge otworzyc;moglbys mi je podeslac?pozdrawiam Marti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoby Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 Dolne się nie ładuje.Chyba chodzi o górne.Trafiłeś wersję przetrwalnikową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti Napisano 13 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2004 Witam Wpadl mi w rece taki oto wieniec na czapke; moze ktos z Was potrafi okreslic z jakiego okresu pochodzi i jakim kraju byl uzywany?? pozdrawiam wszystkich Marti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Marti
Witam
Wpadl mi w rece taki oto wieniec na czapke;
moze ktos z Was potrafi okreslic z jakiego okresu pochodzi
i jakim kraju byl uzywany??
pozdrawiam wszystkich
Marti
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.